Şimdi Ara

Satılık Orjinal Saatler + Rayban Wayfarer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kullanmadığım saatlerimi uygun fiyata satıyorum. Toplu alım olursa indirim söz konusudur. Bilgi almak için PM atabilirsiniz.

Swatch chronograph 24 Hours: Ürünü ben de bi arkadaşımdan almıştım, ancak yine saat fazlalığından dolayı birkaç kere takıp kaldırdım kutuma. Aylardır da orda duruyor öyle. Saatte sıkıntı yoktur. Kadranında kılcal çizik mevcuttur ancak ufak bir restorasyonla sıfır gibi olur. Gerisi Swiss Made Swatch zaten, anlatmama pek gerek yok diye düşünüyorum. (150 TL)

Camel Trophy Adventure Watch, Koleksiyon Ürünüdür: Orjinal ve ender bir üründür. İlk çıktığında 450 İsviçre Frangı gibi bir paraya satılmıştır. Kordonunun bile bulunması çok çok zordur. Görünce hak vereceksiniz. Araştırılıp alınmasını tavsiye ederim. Bunda da kullanıma bağlı kılcal çizik bulmak mümkündür. Tamamen uzun süre takılmadığı için satılıktır. Başka bir nedeni yoktur. (300 TL)

Citizen Automatic Japan Made:Bu saati de Swatch gibi bir arkadaşımdan almıştım. Ancak bunun da kaderi o saat gibi kutuda durmak olmuştur. İlk aldığım 1 ayı saymazsak 5 kere ya taktım ya takmadım. Unisex bir saattir bence. Zaman tutmasında ve takviminde sıkıntı yoktur. Gönderilmeden önce son bir kez denenip gönderilecektir. Kordon orjinal değildir, deri kordon takılmıştır benden önceki sahibi tarafından. Almadan rengine dikkat etmenizi rica ediyorum. ( 120 TL )

Calvin Clein K26111, Swiss Made: İsviçre yapımı bir saattir. Kılcal çizik dahi yoktur. Orjinal kutusu ve belgesi mevcuttur. 125 dolar satış fiyatı vardır. Unisex de kullanılabilir. (230 TL)

Rayban Wayfarer, RB2140 902 5418 3N, Hand Made in Italy:En fazla 10 kere taktığım, sonrasında Rayban Aviator kullanmaya başladığım için satılıktır. Ürün orjinal Raybandır. En ufak deformasyon, çizik yoktur. Şişli Optik çıkışlı, Luxottica ürünüdür. Garantisi bitmiştir. Evrakları ve orjinal silme bezi kullanılmamıştır.( 180 TL )

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fotoğraf yükleyemiyorum nedense, düzeldiğindeyükleyeceğim.
    Satılık Orjinal Saatler + Rayban WayfarerSatılık Orjinal Saatler + Rayban Wayfarer
    Satılık Orjinal Saatler + Rayban WayfarerSatılık Orjinal Saatler + Rayban WayfarerSatılık Orjinal Saatler + Rayban WayfarerSatılık Orjinal Saatler + Rayban WayfarerSatılık Orjinal Saatler + Rayban Wayfarer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memetjam -- 8 Haziran 2017; 0:27:19 >

• Satılık Orjinal Saatler + Rayban WayfarerSatılık Orjinal Saatler + Rayban WayfarerSatılık Orjinal Saatler + Rayban WayfarerSatılık Orjinal Saatler + Rayban WayfarerSatılık Orjinal Saatler + Rayban WayfarerSatılık Orjinal Saatler + Rayban Wayfarer

• mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Kitap Mağazası

mesajım bulunsun.

Hangisiyle ilgileniyorsunuz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: memetjam

quote:

mesajım bulunsun.

Hepsiyle hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memetjam

quote:

mesajım bulunsun.

Hepsiyle hocam

Toplu alırsanız bişeyler yaparım hocam. Elden teslim alırsınız hem Ankara ya da Çankırıdan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Günceldir.

• Citizen ve Swatch satılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Günceldir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.