Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK ORTA SEVİYE OYUNCU SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Takaslık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK ORTA SEVİYE OYUNCU SİSTEMİ

Hazır sistem olarak 10 Ekim 2023 tarihinde alındı haliyle 20 ay kadar daha garantisi devam ediyor. Dota 2 ve Cs 2 dışında bi kere Forest 2 oynamışlığım var sadece. Alıcı çıkması halinde fotoğraf ve test bilgisi paylaşabilirim

İşlemci: Ryzen 5 5600 (stok fan)

Anakart: Gigabyte B450M-K

Ram: Gskill 2x8gb 3600 Mhz

Ekran Kartı: Gigabyte Rtx 3060ti gaming oc ddr6x modeli

Ssd: 500 Gb Mld M500 Pci Express 4.0

Kasa: Xpg K Mid Tower

Psu: Xpg 650 Watt 80+ Bronze

Piyasaya çok bakınmadan ilan açtım. Sadece en ucuz 3060ti sorguladığımda sıfırını 13 bin lira gördüm. O sebeple fiyatım yüksek ise yorum yazabilir, muadili ilanların linkini paylaşabilirsiniz fiyatta gerekli düzenlemeyi yapmaktan çekinmem. Zira fiyat eleştirisi içeren yorum gelince ağlayan ve yorumu yönetime şikayet eden üyelerden değilim

Ek olarak 13 Ekim tarihinde alınmış Acer Nitro VG240YSbmiipx model monitör (1 adet ölü piksel mevcut) ve Razer Kraken v3 x model kulaklık mevcut. Monitör ve kulaklıkla alacak olunursa

Kasa: 17000

Monitör: 2500

Kulaklık: 500 lira olarak sayıp toplam 20 bin liraya veririm

Önceliğim Eskişehir içi satmak ancak şehir dışı almak isteyen olursa da kutuları bana geldiği günkü gibi duruyor. Yine de kargo firmaları kaynaklı doğabilecek sorunlardan alıcı sorumlu olur. Ama elden alıcı çıkarsa gelir çayımı kahvemi içer istediği testi yapar gönül rahatlığı ile alır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 18500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Ekim 2025 Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.