Şimdi Ara

Satılık öss kitapları çoğu sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba buraya yazmamın satılamasına daha yardımcı olacağını düşünüyorum.
    YAzmaya başlıyorum.Öncelikle şunu belirteyim kitapların çoğu sıfır kullanamadım.Kullanılmış olanların yanına belirteceğim ne kadar kullanıldığını.
    Karekök yayınları
    Matematik full set 1 ve 2.kitap az kullanılmış.Matematik karekök soru bankası ,matematik 40 deneme sıfır.
    Karekök geometri full set.sıfır.Birey mat 1,mat 2 ,geometri konu anlatım kitap mat 1 ve geo biraz kullanılmış.
    fem simetri set mat 1,mat 2 ,tarih ,sosyoloji sıfır.Güvender coğrafya yeni sistem konu anlatım sıfır.fem türkçe soru bankası ,fem mat 2 konu anlatım sıfır,fem mat 1 konu özetli soru bankası.güvender &100 öss mat 1 ve mat 2 soru bankası.fem tarih sözel soru bankası sıfır.birey 2007-2008 eşit ağırlık dergi az kullanılmış.final edebiyat konu anlatım az kullanılmış.final çözümlü mat 2 soru bankası sıfır.karekök mat 1 ve mat 2 40 deneme çözümlü.karekök geçmiş sorular çözümlü türkçe,matematik,coğrafya.fem mat 2 ilk adım soru bankası sıfır.edam öss edebiyat soru bankası sıfır. pi analitik çözümlü geometri soru bankası sıfır.birey coğrafya yeni öss soru bankası sıfır.Daha yazamadıklarım da almak isteyenlere yardımcı olabilirim kafamda belirli bir fiyat yok ama kitapların çoğunun sıfır olduğunu tekrar belirtmek isterim.

• güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.