Şimdi Ara

SATILIK OYUN CANAVARI MASAÜSTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK OYUN CANAVARI MASAÜSTÜ
    ---------SATILMIŞTIR----------

Merhabalar,

2 yıl önce topladığım aşağıda tek tek parçalarını bulabileceğiniz masaüstümü laptop + PS4'e geçeceğim için uygun fiyata satıyorum. Parçalarla ilgili detaylı bilgi yanlarına yazılmıştır. Parçaların hemen hemen hepsinin garantisi bitmiştir.

İşlemci: Intel Core i7 3770K @ 3.50GHz (tertemiz sorunsuz kutulu hiç OC yapılmadı)

Ram: 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 1666MHz RAM (tertemiz sorunsuz)

Anakart: ASUSTeK COMPUTER INC. P8Z77-V LE (LGA1155) (tertemiz sorunsuz kutulu)

Ekran Kartı: 3071MB NVIDIA GeForce GTX 780 (MSI Lightning) (en hızlı modelidir tertemiz sorunsuz kutulu hiç OC yapılmadı)

HDD: 1 TB Western Digital WDC WD1002FAEX-00Z3A0 (SATA Harddisk) (tertemiz sorunsuz)

Kasa: Xigmatek Utgard PureBlack Edition 700W. Ön USB girişleri çalışmamaktadır, cüzi bir miktara yaptırılabilir.

Monitör: Samsung XL2370HD 23" (sol alt köşede 1 cmlik bir leke var çamaşır suyu kaçırmıştım bu sebeple çok uyguna sayıyorum, ancak başka hiçbir sorunu yok)

Tek tek parça satmayı düşünmüyorum, lütfen tüm sistemi alacaksanız mesaj atınız. Takas düşünmüyorum.

Tüm parçaları minimum fiyattan saydım, monitör ve HDD'yi neredeyse bedavaya saydım. Bu sebeple pazarlık payı yoktur.

İstanbul içi elden teslimat tercihimdir. Almak isteyen kişi evime akşam 6:30'dan sonra veya haftasonu (Kadıköy) misafir olup bakabilir. Alana şimdiden hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Parça satışı için takip.
  • Hocam bir şey soracam. 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz RAM yazmışsınız benim bildiğim DDR3 en düşük 1333 Mhz de çalışıyor burada ki DDR3 kısmını mı yanlış yazdınız yoksa mhz kısmını mı ? İlana bakınca dikkatimi çekti de söyleyeyim dedim
  • CcOsmanLı kullanıcısına yanıt
    selam 1666 MHz olacaktı yalnış yazmışım uyarı için teşekkürler düzeltiyorum
  • Rica ederim hayırlı satışlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.