Şimdi Ara

Satilik oyunlar, wii, ds, 3ds, ps3, psp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #Nintendo Wii
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Legend of Zelda'lar sıfır jelatinindedir, mağazadan ne alıyorsanız o şekildeler.

Super Streef Fighter 4 3d Edition ve Starfox64'te aynı şekilde jelatininde sıfırlar.

Ds oyunlarının kodları kullanıldı, bunun haricinde kutulu, kitapçıklı, eksiksiz durumdalar.

Monster Hunter Tri'nin kodu kullanıldı, jelatini haricinde sıfır kondüsyonda, Dragon Quest Swords'un kodu kullanıldı, kitapçıklarında ve diskinde hiç bir sorun yok, tek problemi oyunu mağazadan alıp jelatinini açtığımda farkettimki kutunun üzerindeki şeffaf kaplama (cover'ın altında durduğu kaplama) yoktu. Oyunun coverını kutu üzerine koyup jelatinlemişler, çok merak ettiğim bir oyun olduğundan iade etmedim. Oynadım, bitirdim ve satıyorum. Kargo yapmadan önce cover'ına bir zarar gelmemesi için streç vs. benzeri birşeyle sarıp göndereceğim.

Ps3 ve PSP oyunlarının kutu ve kitapçıkları tam, tek bir çizikleri dahi yok, sıfır kondüsyondalar.

Fiyatlar;

LoZ Twilight Princess: 30tl

SSF4 3D Edition: 30tl

Starfox64: 35tl

DS oyunları: 15tl - adet

Ps3 oyunları: 30tl - adet

Daxter Psp: 20tl

Tüm Türkiye'ye önce havale sonra alıcı ödemeli kargo ile gönderebilirim, kapıda ödeme ile gönderemiyorum.

İyi forumlar.

Satilik oyunlar, wii, ds, 3ds, ps3, psp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.