Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK ÖZEL SÜRÜM Oyunlar FİYAT GÜNCELLENDİ! Satın Al 19 Eylül 2021 22:59 1 1 SATILIK ÖZEL SÜRÜM Oyunlar FİYAT GÜNCELLENDİ! Herkese selamlar, elimdeki koleksiyonları satışa koyuyorum.1)The Evil Within Steelbook Steelbook'ta bazı çizikler mevcut, kapağında da sağ alt köşesinde ufak bir ezilme var.Oyunu ve kodları hiç kullanmadım bilginize. Rare(Nadir bulunan) bir sürümüdür. Fiyat olarak 175 TL'yi gayet uygun olduğunu düşünüyorum.2)Uncharted 3 Special Edition İçindeki oyun diski ve haritası mevcut,oyunu hiç kullanmadım bunda da. Fiyat olarak aynı 175 TL yapalım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Elazığ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK ÖZEL SÜRÜM Oyunlar FİYAT GÜNCELLENDİ! ALINIK|UNCHARTED 4 LİMİTED EDİTİON PS4 1 TB LAST OF US PART 2|EN UCUZ FİYAT!!! SATILDI|DYİNG LİGHT|TR PSN ÇİFT HAK|75 TL