Şimdi Ara

Satılık Packard Bell DOT_SE/R-001TK Atom N450 - 2 GB Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    İlan başlığında da belirttiğim gibi Packard Bell DOT_SE/R-001TK model netbook'um satılıktır. Geçen yıl şubat veya mart ayında aldım tam tarihini hatırlamıyorum faturası yanımda olmadığı için. Vatan Bilgisayardan almıştım. Faturası, orjinal kutusu evde durmaktadır. Cihazın çalışmasında en ufak bir problem yok, ekranda ölü piksel, çizik vs.. bulunmamaktadır.
    Eylül ayında laptop aldığım için nerdeyse 6-7 aydır dolabımda çantasında yatıyor, en fazla da 5-6 ay kullanılmıştır. Boşta durmasın diye satılığa çıkardım, o yüzden cihaza format atıp Türkçe Windows 7 Enterprise orjinal kurdum. Cihaz elinize ulaşınca acronis veya benzeri bir programla imaj alırsınız, sıkıntı olunca yeniden yükleyip orjinal orjinal kullanırsınız :)

Cihaz bataryasız kullanılmıştır. Bataryası son derece sağlıklı ve sağlamdır, alttaki resimden görebilirsiniz. Tam dolu halde 4.30 saat rahat gidiyor.

Cihazda 1,66 GHz N450 işlemci, 2GB Ram ve 320 GB harddisk bulunmaktadır.

Netbook'un tüm özellikleri için: http://www.packardbell.com.tr/pb/tr/TR/content/model/LU.BPQ08.006

Cihazın kutu içeriğinde koruma kılıfı ve şarj cihazı çıkmakta sadece. Ben alan arkadaşa ek olarak Valja 8060 (http://www.valja.com.tr/tr/netbook-canta/item/250-valja-8060.html) netbook çanta ve A4 Tech X5-20MD (http://www.hepsiburada.com/Liste/a4-tech-x5-20md-2x-butonlu-optik-usbps22x-buton/productDetails.aspx?productId=bd6705&categoryId=52&SKU=BD6705-G) mouse göndereceğim.

Sadece çantanın fiyatı electro world'de 75 TL'dir.

İstediğim fiyat 450 TL'dir. Belki çok az bir pazarlık payı yaparım. Ama çok beklemeyin :)

Cihazın diğer fotoğrafları:

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excoder -- 15 Mart 2012; 10:30:35 >

• PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoomT -- 16 Mart 2012; 2:29:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.