Şimdi Ara

Satılık Canon EOS Kiss X4 Body Kit 18-55mm IS Lens

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Cihaz yurtdışından alınmıştır. 2 ay oldu ama toplasanız 2 hafta ya kullandım ya kullanmadım. Makine şu an yanımda değil tam shutter sayısına bakamıyorum ama 3 bin küsürde. Mayısta fethiye'ye gittim orda kullandım ve 3 hafta önce italya'ya gittim orada kullandım,o kadar. Yanında 16GB Class 10 sd kart da mevcuttur. Ayrıca ekstra bataryası da vardır. Full kutudur.
    Ayrıca alıp sadece 1 kere kullandığım Lowepro Fastpack 250 çanta da vardır.

Cihazın temsili resmi:

Çantanın temsili resmi:

Cihazın ve çantanın kendi resimlerini akşama eklerim.

Makine 550D ile aynı özelliklere sahiptir, tek farkı dil olarak ingilizce ve japonca mevcuttur. Orjinal Made in Japan.

En ufak bir sıkıntısı bulunmamaktadır. Satma sebebim, bu makine fazla bana. Evde boş yatmasına gerek yok. Zaten galaxy s3 telefon aldım, fazlasıyla yetecektir bana.

Cihaz ve çantayı birlikte satıyorum, tek tek satmıyorum. İkisi için istediğim fiyat 1300 TL'dir. Lütfen gereksiz yorum yapmayın fiyat konusunda. Sadece çantanın fiyatı 200 TL piyasada en ucuz. (http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2661)

İstediğim fiyat gayet makul diye düşünüyorum. Ama ciddi arkadaşlara birşeyler yapabilirim belki.

Teklifleri PM üzerinden bildirirseniz sevinirim
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.