Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Path of Exile Standart - Starfoge & BellyBeast Satın Al 17 Nisan 2018 16:39 1 1 Satılık Path of Exile Standart - Starfoge & BellyBeast Merhaba, Standart'ta 6L Starforge ve BellyoftheBeast satıyorum. Starforge'un dps'i en iyisi diyebilirim 720 dps'i var.Yabancı forumlarda Starforge için +20$ BellyBeast için de min. +5$ fiyat verilmekte.Her iki ürünü bir satmayı düşünüyorum ve 100TL istiyorum. Ayrı ayrı almak isterseniz fiyat görüşülür.Ben İzmir'de ikamet ediyorum. İzmir'den alıcı varsa yüz yüze görüşerekte işlemi yapabiliriz. İzmir dışı için görüşülür.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Path of Exile Standart - Starfoge & BellyBeast
Belly of the Beast Satılmıştır. Starfoge için teklifleri değerlendirebilirim. Starforge'un yanında tabula rasa da verebilirim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Path of Exile Standart - Starfoge & BellyBeast