Şimdi Ara

SATILIK PEEL 520 2. JENERASYON 200 TL FULL KUTULU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİR ARKADAŞTAN ALDIK ARKADAŞIMLA SORUNSUZ BİR AYDIR KULLANIYORUM..ARKADAŞIMA BİRAZ BOYUTU BÜYÜK GELDİĞİ İÇİN SATIYORUZ..
    İSTEYENLERE RESİMLERİNİ HER TÜRLÜ GÖSTEREBİLİRİM..FİYAT SONDUR..200TL DİR..PASAPORT KAYDI İMEİ İŞLEMLERİ YAPILMIŞ KULLANIMA HAZIR BİR ŞEKİLDE YOLLANACAKTIR..SAYGILAR..

• ilk takıldığı iPod ile yosion ile eşleşiyor. Sorun çıkartacak bir ton işlem. Ve yosion daki ücretin neredeyse 2 katı. Değmez ama alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...
  • forumu araştırırsan o sorun çözüldü çoktan..:)eşleştirmeyi kaldırmak çok kolay..15 sn lik bir işlem..
    fiyata gelince sitesinde 100 dolar 175 tl ye tekabül ediyor..20 gün kargo süresi kayıt işlemleri imei pasaport vs asıl bunlar baş ağrıtacak sorunlar bence.,
    ama bilgilendirme için teşekkürler..
  • bu urunu nasıl pasaport kaydı yaptırdınız... ben 2 yere goturdum pasaport kaydı yaptırmak ıcın ıkısıde bu urunun sıstemde eşleşen bir telefon bilgisi olmadıgı için kayıt yapamayız dediler.... pasaport olmasına rağmen kayıt olamadı..
  • kendi kullandığım peelimi aldığım kişi imei attık demişti..sattığım ürünün ki de pasaport kaydı imkanı yoksa eğer imei atılmıştır..Türkiye de Peel 520 nin karşılığı olmadığını Pasaport kaydı yapılamaz diye okumuştum ama kesin olarak bir bilgim yoktu...
    okuduğum siteyi veya forumu bulabilir miyim bakayım bir.,
  • @ender, eğer herhangi bir kullanmamış, eskimiş telefonunuz varsa ona ait IMEI-yi cihaza program yardımıyla bluetooth üzerinden kendiniz atabilir böylece IMEI sorunundan kurtulabilirsiniz.
  • Arkadasim dediginiz gibi ok imei değiştirmede sorun yok.. ben mesajı başlatan arkadaş cihazın iemi kaydını yaptırdık diyince merak ettim nasıl yapıldıgını ogrenmek istedim. ama mesajlarından anladıgım kadarıyla kayıt ettırmemis sadece kayıtlı bir imei yuklemiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 12 Ağustos 2011; 9:55:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet evet öyle kayıtllı imei ile yapılmış
  • satılmıştır..
  • mthatkara M kullanıcısına yanıt
    ben alabilirim abi yanlız tel no rica edebilirmiyim iletişim için
    @mthatkara
  • quote:

Orijinalden alıntı: taypa61

ben alabilirim abi yanlız tel no rica edebilirmiyim iletişim için
    @mthatkara

Konu üstlere gelince dikkatimi çekti. Satılmış hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.