Şimdi Ara

[ Satılık ] Perento / Asmo 55 Level Cleric

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Karakterimi satmak istiyorum. İlgilenenler lütfen PM atsın. 1 Aylık daha oynanabilirlik süresi mevcuttur.

80 Silver / 60 Gold Medal bulunmaktadır. 20 M nakit kinah vardır. Fenris set yapmadım isteyen başlayabilir ama gereksiz.
    Karakterdeki PvE / PvP itemleri görünce zaten siz de gereksiz olduğunu anlayacaksınız.

Teşekkür ederim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrzeyd -- 30 Nisan 2011; 11:42:30 >

• Güncel.

Tel : 05548371979
  • Bu nasıl iştir adammı kekliyorsunuz siz napıyorsunuz 2 ayrı hesap 2 ayrı kişi aynı karekteri satıyor!!!!

http://forum.donanimhaber.com/Perento_55_Lvl_Imba_Cleric!!!!_(Asmo)/m_48492538/tm.htm

Üstteki linktedede aynı karekter satılıyor bu konu altındada aynı karekter!!!!!!!!!!!!!!
  • Eğer sen keksen olabilir 1 çarı 2 kişi satabilir ama sence 2 kişi alabilirmi???

çarı aldığında pw yi değiştireceksin yani 2. bir kişi çarı alamayacak...
    ama tabi herkesin kafa aynı çalışmıyor!!!!
  • Açıksa milleti biz si.... çalışıyoz desenize şunu charınız olduğu bile meçhul !!!
  • Heey arkadaşlık nedir bilmeyen insanların birbirine yardım etmeye çalıştıklarından bihaber kişi evet çar sadece ikimizden birinin birlikte satmaya çalışıyoruz ki daha fazla kişiye ulaşabilelim. Ben arkadaşımın buraya açtığını görmemiştim konu aşağılarda kalmış. "Karaktersiz" değiliz bak bu da resmi ; Sende SS koy senin de karakterini görelim bakalım :)

Kapakları toplada öyle git ortada kalmasın çoççum mahalleyi temiz tutalım.

Eğer istediğin özel bir mekan veya hareket varsa söyle o hareketi "çekip" foruma koyayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrzeyd -- 5 Mayıs 2011; 19:24:27 >

• Satıldı.
  • Karekterin adı sanırım Eonis ti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.