Şimdi Ara

//SATILIK// PHILIPS MMS430 2.1 SES SİSTEMİ **60 TL**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba..Sizin de anlayacağınız üzere, ürün garantisizdir fakat full kutuludur..En ufak bir sorunu yoktur, resimlerde görüldüğü gibi oldukça temiz ve titiz kullanılmıştır..Philips' in efsane serisidir, bilen bilir zaten.. Sorularınızı pm yolu ile sorabilirsiniz..Balıkesir' de elden teslim, diğer illere alıcı ödemeli kargo..teşekkürler..

FİYAT: 60 TL

//SATILIK// PHILIPS MMS430 2.1 SES SİSTEMİ **60 TL**  //SATILIK// PHILIPS MMS430 2.1 SES SİSTEMİ **60 TL**
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• kehanet_32 nickli arkadaşa satılmıştır..hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 14 Ocak 2013; 19:05:31 >
  • Sorunsuz bir alışveriş ümidiyle. Saygılar. Nickim konusunda ki esprim için kusura bakmayın iğrençti
  • quote:

Orijinalden alıntı: kehanet_32

Sorunsuz bir alışveriş ümidiyle. Saygılar. Nickim konusunda ki esprim için kusura bakmayın iğrençti

• quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

quote:

Sorunsuz bir alışveriş ümidiyle. Saygılar. Nickim konusunda ki esprim için kusura bakmayın iğrençti

Hocam ürünü bugün aldım. PC ye bağladığım da hiç bu kadar yüksek bir performans beklemiyordum. Gerçekten efsane seri budur dedirtiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

quote:

Hocam ürünü bugün aldım. PC ye bağladığım da hiç bu kadar yüksek bir performans beklemiyordum. Gerçekten efsane seri budur dedirtiyor.

güle güle kullanın..

• Teşekkür ederim. Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 5+1 SES SİSTEMİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.