Ürün, Bursa şehrinde elden teslim edilebilir. Diğer iller için anlaşmalı kargo şirketimiz ile indirimli olarak kargolanacak ve kargo ücreti tarafınıza ait olacaktır.
Ödeme; EFT, Nesine hesabına ödeme olarak yapılabilir.
pm atıldı yanıt bekleniyor, İnternette alanlar sesten şikayetci sizdede bu şekılde sorun varmı forum arkadaşı olarak samımıyetten soruyorum
quote:
Orijinalden alıntı: belalan5234
pm atıldı yanıt bekleniyor, İnternette alanlar sesten şikayetci sizdede bu şekılde sorun varmı forum arkadaşı olarak samımıyetten soruyorum
pm yanıtlandı
üründe cızırtı problemi var diyenler vardı ama ses ayarlarında(bilgisayardaki) cd sesi, mikrofon sesi gibi detaylar yüzünden ve ses kartına bağlı problemler her hoparlörde oluyor. basit çözümleri var.
Hiçte hayırlı çıkmadı bu sabah geldi ürünler ama 1 tanesinin içi sallanıyor çıkmış ve sitelerde bahsedildiği gibi cızırtı var konuşmalar arasında cızırtı çıkıyor sorunu gidermenizi aksi halde sorunlu alışveriş ve ilanlarınıza konu yu yazacağım özellikle belirttim size bu konuyu yok dediniz ama var
quote:
Orijinalden alıntı: belalan52
Hiçte hayırlı çıkmadı bu sabah geldi ürünler ama 1 tanesinin içi sallanıyor çıkmış ve sitelerde bahsedildiği gibi cızırtı var konuşmalar arasında cızırtı çıkıyor sorunu gidermenizi aksi halde sorunlu alışveriş ve ilanlarınıza konu yu yazacağım özellikle belirttim size bu konuyu yok dediniz ama var
Hocam sorunlar ve konuyla ilgili size bir pm gönderdim. Tabii ki çözüm amaçlı olarak yardımcı olmaya çalışacağım.