Şimdi Ara

Satılık Phoenixte 2.163.332 Sp'li (Eu) 2.155.189 Sp'li (Ch) Statlar Verilmemiş Charlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: düş_man

Süper fiyat!Bence bu emeğin karşılığı daha fazla olmalı...

Yaniii
  • charlar güzel fakat bu şartlar altında satman çok zor
  • Elbet Bir Alıcı Çıkar...Olmadı Cafeden Birine Maliyetine Veririm...Zaten Maliyeti 1600 Silk+100m Gold Satış Fiyatı 2000 Silk (Bir Bilgisayarı Boşa Harcama + Elektirik + 2 Aylık Emekde Hiç Saymadığım Şeyler)...Satılmazsa Kendim Kasacam...Nasıl Olsa FF Char...En Seri Biçimde Kasar...Her Zaman Dediğim Gibi Güvenirseniz Alırsınız...Güvence Olarak Yapabileceğim Tek Kıyak...Charı Size Doğrulatmak...Onuda Oyuna Girerim Size ID PW Veririm Sizde O Arada Silkroad'ın Sitesinden Kontrol Edebilirsiniz...ßaşka Hiçbir Güvence Veremem...Neyse Herkese İyi Forumlar
  • 1100 SİLK 155 TL + 200 SİLK 32 TL = 1300 silk = 187 Düz 190 2m için güzel fiyatmış hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: prisoncafe

Elbet Bir Alıcı Çıkar...Olmadı Cafeden Birine Maliyetine Veririm...Zaten Maliyeti 1600 Silk+100m Gold Satış Fiyatı 2000 Silk (Bir Bilgisayarı Boşa Harcama + Elektirik + 2 Aylık Emekde Hiç Saymadığım Şeyler)...Satılmazsa Kendim Kasacam...Nasıl Olsa FF Char...En Seri Biçimde Kasar...Her Zaman Dediğim Gibi Güvenirseniz Alırsınız...Güvence Olarak Yapabileceğim Tek Kıyak...Charı Size Doğrulatmak...Onuda Oyuna Girerim Size ID PW Veririm Sizde O Arada Silkroad'ın Sitesinden Kontrol Edebilirsiniz...ßaşka Hiçbir Güvence Veremem...Neyse Herkese İyi Forumlar

ben oyunu bıraktım zaten alıcı değilimde
    senin için söyledim sadece
    burda bu şartlar altında satılması zor gibi görünüyor
    ama inş satarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: Ø®ßJK

1100 SİLK 155 TL + 200 SİLK 32 TL = 1300 silk = 187 Düz 190 2m için güzel fiyatmış hayırlı satışlar

Dikkat Ettiysen 1100+200 Demiyorum...1000+300 Diyorum (Yani 100 Silk Bonus Bana Verdiğiniz 100 Silkin Bir Hediyesi)
  • Konu Güncel
  • Konu Günceldir
  • Sonuçta ikiside 1300e çıkıyor oraya 1000+bonus+300 diye eklemelisin
    quote:

quote:

1100 SİLK 155 TL + 200 SİLK 32 TL = 1300 silk = 187 Düz 190 2m için güzel fiyatmış hayırlı satışlar

Dikkat Ettiysen 1100+200 Demiyorum...1000+300 Diyorum (Yani 100 Silk Bonus Bana Verdiğiniz 100 Silkin Bir Hediyesi)

• quote:

Sonuçta ikiside 1300e çıkıyor oraya 1000+bonus+300 diye eklemelisin
    quote:

quote:

1000+100 (Bonus) + 300 = 1400 Silkk =)

• bence forumdan aracı olarak tanınmıoş simalar aracılığı ile satsan sanırım asatılması daha kolay olur
    bu şartlarda güvenmek çok zor belki sağlam karakterli olabilirisn ama sanal ortamda güvenirlik zor malesef benim yaşım 33 lakin ben bile 3 defa dolandırıldım neyse öbür tarafta alacağım çok yani : )
    bence forumda moderatör arcılığı ile veya tanınmış simalar aracılığı ile bağlantı kur charın butün bilgilerini ver değiştirsin alacak kişide parayı bu arkadaşa havale etsin parayı sana , charıda havale edene versin bölece sorunsuz bir alışveriş yaparsın hemde char satışlarının bir başlangıcı olur bu
  • keşke güven sorunu olmasaydı o zaman hiç durmaz hemen alırdım arkadaşlar bilir beni sp hastasıyımdır ve istediğim server de hazır kasılmış ve uygun fiyata kaçırmazdım ama dedimya güven meselesi.
    bu güveni aşarsak ee bana birde 90+ wiz lazım değilmi
    phonex hadin alalım şunu bana bende geleyim aranıza ama heraya da devam yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetalGirl35

keşke güven sorunu olmasaydı o zaman hiç durmaz hemen alırdım arkadaşlar bilir beni sp hastasıyımdır ve istediğim server de hazır kasılmış ve uygun fiyata kaçırmazdım ama dedimya güven meselesi.

Arkadaşlar Karşımdaki Kişinin Kim Olduğunu Bilmiyorum ve Charıma Girdiği Zaman Benim İki Ay Dayanıp Str'sine Intine Skill'ine Dokunmadığım Charın Yarı Str Yarı Int Yapılıp Bütün Skillerden Açılmasını İstemem...O Yüzden Ben Ücreti Teslim Alana Kadar Kimseye Charımı Vermem...Vereceğim Tek Şey Oyunda Olduğum An Charın ID Pw'si ve Silkroad'ın Sitesinden Charın Bende Olduğunun Doğrulanması....Herkese İyi Forumlar

• Konu Günceldir
  • quote:

quote:

keşke güven sorunu olmasaydı o zaman hiç durmaz hemen alırdım arkadaşlar bilir beni sp hastasıyımdır ve istediğim server de hazır kasılmış ve uygun fiyata kaçırmazdım ama dedimya güven meselesi.

Arkadaşlar Karşımdaki Kişinin Kim Olduğunu Bilmiyorum ve Charıma Girdiği Zaman Benim İki Ay Dayanıp Str'sine Intine Skill'ine Dokunmadığım Charın Yarı Str Yarı Int Yapılıp Bütün Skillerden Açılmasını İstemem...O Yüzden Ben Ücreti Teslim Alana Kadar Kimseye Charımı Vermem...Vereceğim Tek Şey Oyunda Olduğum An Charın ID Pw'si ve Silkroad'ın Sitesinden Charın Bende Olduğunun Doğrulanması....Herkese İyi Forumlar

char sende olabilir ama parayı yada silki aldıktan sonra vericeğin ne malum
    para kolay kazanılmıyor kimsede boşa harcamak istemez
    güven vermek zorundasın
    eğer kimseye güvenemiyorsan satış sadece elden yapılacaktır diye kısıtla
    böyle gerçekten satamazsın kimse sana güvenip almaz

• quote:

Orjinalden alıntı: xfenacocukx

quote:

quote:

güven vermek zorundasın

,

Sen Parayı Alıp Kaçmayacağın Ne Malum Diyorsun Da Peki Bir ...in Benim Emeklerimin İçine ....cağı Ne Malum ??? 2 Ayımı Verdim Ben Bunlar İçin Boru Değil Bu 2 Ay...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xfenacocukx

quote:

quote:

güven vermek zorundasın

,

Sen Parayı Alıp Kaçmayacağın Ne Malum Diyorsun Da Peki Bir ...in Benim Emeklerimin İçine ....cağı Ne Malum ??? 2 Ayımı Verdim Ben Bunlar İçin Boru Değil Bu 2 Ay...

arkadaşım onu kimse bilemez
    ama böylede satılmaz char
    ya elden yapıcaksın ozaman satışı
    yada karşı tarafa güvence vericeksin ki
    hiç tereddüt etmeden senin istediğin şekilde charının karşılığını verip alacak
    forumda seni tanıyan yok kefil olcak kimse yok
    bu durumda boşa post kasılıp durur ne sen güvenirsin nede başkası sana güvenir
    hiç kimseye güvenemezsen güvenilcek ortamı sen yaratıkcaksın
    elden yapıcaksın satışı

• Kendisi Aracılıgıyla char sattım oyun internet cafesıne takılan birine gayet güvenilir biridir saol hasan abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaNaDaL_

Kendisi Aracılıgıyla char sattım oyun internet cafesıne takılan birine gayet güvenilir biridir saol hasan abi

Saol Gökhan Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana
  • charLara harcadığın emeğin karşıLığını aLırsın ins.. up
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.