Şimdi Ara

Satılık PlayStation 4 Pro 1TB SSHD+ 1TB Harici Harddisk, 3 Kol+Şarj Standı Cuh-7016B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık PlayStation 4 Pro 1TB SSHD+ 1TB Harici Harddisk, 3 Kol+Şarj Standı Cuh-7016B

Cihaz yaklaşık olarak 1 yıldır elimde. Herhangi bir sorun yaşamadım. Yanında sony usb 3.1 1tb hdd harici de mevcut. 2 yıldır elimde hiçbir sorun yaşamadım. Dualshocklar ise siyah olan orijinal v2. Diğer renkli olanlar ise orijinal değiller. Ama neredeyse orijinale yakınlar. Arkadaşlarımla fifa oynuyorum diye almıştım herhangi sorunları yok. Şarj standı ise fotoğrafta gördüğünüz gibi. Düzgün çalışıyor. Ciddi alıcılar olursa çalışırken de video çekebilirim. Model numarası Cuh-7016B

Satılık PlayStation 4 Pro 1TB SSHD+ 1TB Harici Harddisk, 3 Kol+Şarj Standı Cuh-7016B

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat 4000 TL olarak güncellenmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat 3800 TL olarak güncellenmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum dışına satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.