Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK SCUF GAMING INFINITY4PS PRO PS4/PC UYUMLU CONTROLLER Satın Al 20 Ağustos 2021 16:23 1 1 SATILIK SCUF GAMING INFINITY4PS PRO PS4/PC UYUMLU CONTROLLER Ukrayna'dan bir tanıdığım sayesinde benimde ikinci el olarak aldığım Scuf Infinity4ps Pro kolunu satıyorum. Kutunun içeriği tam ve ekstra aksesuarları da vardır. EMR mıknatıs, ekstra uzun R2 ve L2 tuşları, ekstra analog tuşları için üstüne yerleştirelebilir turuncu renkte yüzükler, kolu iyi kavrayabilmek için ekstra askeri tarzda grips. Tertemiz ve sapasağlamdır.Apex Legends oyununu controller ile oynadığım için satın almıştım ama yakın zamanda klavye mouse'a geçtiğim için satmaya karar verdim. Controller ile oynamaya uygun başka rekabetçi tarzda oyunlarda da işe yarar. Ürünün websitesine buradan ulaşılabilir: scuf gamingInfinity4PS PRO PS4 Controller | Custom Pro Controller | Scuf Gaminghttps://scufgaming.com/int/playstation-infinity4ps-controllerSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SCUF GAMING INFINITY4PS PRO PS4/PC UYUMLU CONTROLLER Satılık PlayStation 4 Pro 1TB SSHD+ 1TB Harici Harddisk, 3 Kol+Şarj Standı Cuh-7016B Satılık Asus B450M-Dragon DDR4 3466 MHz (OC) AM4 mATX Anakart Satılık Cyberpunk 2077 xbox one/ series x/s controller 8.nesil