Şimdi Ara

SATILIK Playstation 5 Digital - 1TB Samsung SSD - Orjinal 2 Kol - Ağustos 2026'ya kadar Plus üyeliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK Playstation 5 Digital - 1TB Samsung SSD - Orjinal 2 Kol - Ağustos 2026'ya kadar Plus üyeliği

Acil nakit ihtiyacımdan ötürü satmaktayım.

Yaklaşık 1.5 yıl önce evlenince aldım, toplamda oynadığımız süre 3-4 saati geçmez. Versiyonu şuan hatırlamıyorum güncelleyeceğim, problemsiz olan son versiyon cihazdır.

2 adet orjinal PS5 kolu bulunur. Ufak dış tozlanması haricinde en ufak bir problemleri bulunmaz.

31 Ağustos 2026'ya kadar geçerli PS Plus üyeliği bulunur. (Hesabımı da devrediyorum tabi ki).

Sonradan aşağıda bilgileri bulunan 1TB SSD taktım. Yüklü tonla oyun var isimlerini hatırlamadığım.(RDR2 gibi bir çok AAA oyun bulunur)

Şu an ilanı iş yerinden açtığım için fotoğraflarını ekleyemedim. En kısa sürede ekliyorum.

Takılı olan NVME SSD bu;

Samsung 1tb 980 Pro Heatsink M.2 Nvme Mz-v8p1t0cw

İstediğim fiyat: 25.000 TL

Takas ve pazarlık kesinlikle yoktur. Üsküdar Burhaniye'de evim. İsterseniz evime misafir olup deneyerek alabilirsiniz, isterseniz alıcı ödemeli kargoya verebilirim, ücret hesabıma geçtikten sonra tabiki.

Hızlı iletişim için telefonum: 0 534 637 53 13 Hakan

SATILIK Playstation 5 Digital - 1TB Samsung SSD - Orjinal 2 Kol - Ağustos 2026'ya kadar Plus üyeliği

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 25000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.