Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK]PNY 3080 XLR8 GAMING EPIC-X RGB 10GB Satın Al 31 Aralık 2024 13:48 1 1 [SATILIK]PNY 3080 XLR8 GAMING EPIC-X RGB 10GB PNY 3080 [XLR8 GAMING EPIC-X RGB] 10GB Model olandır.Rgb ışıkları bozulmuştur.Full kutuludur.Daha önce forumdan almıştım bu kartı 2.el olarak upgrade maksadıyla satışa koydum.Takas sadece üst modellerle olur yüksek referanslı üyelere kartı takas durumunda kart + ücreti önden temin ederim.Bunun dışında kartın temmuzda arctic x6 ile termal yenilenmesi yapıldı fakat ram padları orjinal bırakıldı.Başka arızası vs yoktur Garantisi bitmiştir.11500tl olarak düşünüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 11500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aksaray Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PATH OF EXILE 2 DIV VE EXA SATIŞ [SATILIK]PNY 3080 XLR8 GAMING EPIC-X RGB 10GB [SATILDI] [SATILIK]Hearthstone hesap 194 Legendary 214 Epic Asus H310M-D Prime [ Fiyat Düştü]