Şimdi Ara

[SATILIK] POWERCOLOR RX 7900 XT HELLHOUND WHITE ||GIGABYTE RTX 3080 10GB AORUS MASTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] POWERCOLOR RX 7900 XT HELLHOUND WHITE ||GIGABYTE RTX 3080 10GB AORUS MASTER
    POWERCOLOR HELLHOUND RX 7900 XT Spectral White

Sorunu, Problemi yok. Kutusu, Faturası, Garantisi mevcut. Tertemiz. Ağustos 2024 İncehesap’tan alınmıştır.
    CW sesinden rahatsız olduğum için satıyorum.
    Kartın Ram üreticisi “SAMSUNG”

Fiyat: 24.000 TL

GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3080 10GB

- EKRAN KARTI SORUNSUZ, SIKINTISIZ, PROBLEMSİZDİR. LCD EKRANI DA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR. YENİ NESİL EKRAN KARTINA GEÇİLECEĞİ İÇİN SATILIKTIR.

- KENDİ SİSTEMİMDE GAMİNG İÇİN KULLANILMIŞTIR. BİR ÖNCEKİ SAHİBİ KARTIN 3 AY KADAR MİNİNG GÖRDÜĞÜNÜ BELİRTMİŞTİ.

- CW SESİNİ BEN KENDİ SİSTEMİMDE DUYMADIM. AMA BU TABİİKİ SİZİN GÜÇ KAYNAĞINIZLA ALAKALI BİR DURUM.

- GARANTİSİ MEVCUT DEĞİLDİR.

- KENDİ KUTUSU MEVCUTTUR.

- SİSTEM FOTOĞRAFLARI İLANDA MEVCUTTUR.

NOT: 20dk Furmark test sonuçları eklenmiştir. 1440p çözünürlük, Fanlar %88, Max. Sıcaklık 75 C.

Fiyat: SATILDI TL

Tüm Şehirlere önce Havale ardından aynı gün Kargo şeklinde gönderilir. Kargo ücreti alıcıya aittir.

Fiyat sondur. İndirim, Takas, GET satış yoktur. İndirim isteyenlere cevap verilmeyecektir.

[SATILIK] POWERCOLOR RX 7900 XT HELLHOUND WHITE ||GIGABYTE RTX 3080 10GB AORUS MASTER
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Mayıs 2024 Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı satışlar hocam.

• gOkO kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim [SATILIK] POWERCOLOR RX 7900 XT HELLHOUND WHITE ||GIGABYTE RTX 3080 10GB AORUS MASTER 

• 7900xt satılıkmı hala ?

• utkualcin kullanıcısına yanıt

Evet, halen satılık.

• Master of Fright kullanıcısına yanıt
    Özelden yazıyorum
  • Özelden yazdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GÜNCEL

• ÖZELDEN YAZDIM

• 3080 duruyormu?

• othervoicesf kullanıcısına yanıt

Evet, duruyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.