Şimdi Ara

Satılık Powercolor HD7850 1 GB Gddr5 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Herkese hayırlı ramazanlar.5 ay önce yine bu forumdan tgota adlı üyeden satın almış olduğum AMD Powercolor HD7850 ekran kartını sistem güncellemesinden dolayı satıyorum.5 ayda oynadığım en yüksek grafikli oyun CSGO olduğu için karta herhangi bir şekilde yüklenme yapmadım.Overclock yapmadım ve içini herhangi bir sebepten ötürü açmadım.Kart boştayken 60 derece CSGO'da iken 75 derece civarlarında çalışıyor bilgisayar kasanız havadar bir yerde ise daha düşük değerler alırsınız çünkü benim oturduğum oda kavşak köşesinde kaldığı için oda sıcaklığı bile 30 derece civarında yazın 36yı görüyorum.Ürünün faturası ve kutusu mevcut değildir.Alan arkadaşa bana gelen kutuyla beraber yollayacağım.Bilgisayarımda kartı hala aktif olarak kullanmaktayım lakin kasayı parça parça satıp üzerine para ekleyip yeni parçalar toplamak istiyorum o yüzden satışa koydum.Fiyat olarak 350 TL düşünüyorum ve kargo alıcıya ait olacaktır.Sorusu olan konuya veya özel mesaj atarak sorabilir cevaplamaya çalışırım.Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

edit:Kartın fanını ilk defa termal macun sürmek için açtım.Termal macun ile artık boşta iken 47-49 derece civarı csgo'da ise maksimum 70 dereceyi görüyor.Termal macun olarak XIGMATEK PTI-G3606 ürünün kullandım.Alıcı kişinin bundan da haberi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar1903 -- 20 Mayıs 2020; 2:24:46 >

• Pm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EBÖB E kullanıcısına yanıt
    Cevaplandı
  • 1 gb model için fiyat biraz yüksek.
  • Dediğiniz gibi fiyat biraz yüksek lakin genel olarak forumda gereksiz bir piyasa artışı var şu anda ilk 10 sayfadaki konulara bile bakarsanız hd6850 kartını 420 tlye satan bile görürsünüz ben bu kartın üzerine para koyup yeni kart almayacak olsam fiyatı biraz daha alttan alabilirdim.Sahibinden.com ve forumda biraz gezinirseniz artık bu kart ve muadililerinin fiyarının en az 350-400 Tl olduğunu görürsünüz.Yine de bu seviye kartların genel olarak piyasasının üzerinde olduğunu düşünüyorum tıpkı araba piyasasının gereksiz pahalı olması gibi.
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    İşin komik tarafı alan cıkıyor bu kartı sahibinden de 350 liraya ilana koysa parantez içinde 750 ti dan hızlı yazsa bir hafta beklemez. Kişiye özel 675 liralık get ilanı gördüm(750 ti) alım yapmayınız diye eklemiş😂

• kapk kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi 12 Mayıs'ta bir arkadaş kendi konusunda yazıp ürünü satmış forumdan satış işlemi 1 gün sürmüş :) Ben de genel olarak sizlere hak versem de Türkiye'deki sıfır ve ikinci el bilgisayar donanımları artık gereksiz pahalı ve lüks sınıfına kaçıyor.Her ne kadar eski donanımlar hakettiğinden fazla değer görse de yapacak bir şey de yok açıkçası çünkü piyasa böyle ben de kendim için 450-500 TL arası bir ekran kartı bakıyorum lakin bu fiyata anca 7870 bulabiliyorum ve bu kartı da almak benim için mantıklı bir hareket değil.Kısacası dolar şu halde de kalsa 3 tlye de düşse ben bu ülkede herhangi bir elektronik cihazın fiyatının düşeceğini zannetmiyorum artık.Hem ikinci el kısmındaki kıtlıktan dolayı hem dolardan dolayı hem de insanlar nasıl olsa alıyor mantığından ötürü fiyatlar gereğinden fazla pahalı.Kendim için konuşacak olursam eğer benim için 450-500 TL aralığında bu karttan daha iyi bir kart bulabilirseniz bana ulaşın ben bu kartın fiyatını indirmeye hazırım.Elimde 200 tl para var ekran kartı için harcayabileceğim bu kartı da 300 TL'ye indirip satabilirim. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar1903 -- 16 Mayıs 2020; 15:44:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avatar1903 A kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=143475995

• kapk kullanıcısına yanıt
    Maalesef güç kaynağım kart için yeterli değil 500W güç kaynağım var fiyatın güzel kartın teşekkür ederim paylaşım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar1903 -- 16 Mayıs 2020; 15:52:3 >
  • avatar1903 A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim fakat 400 liralara gtx 770 bakabilirsiniz 7870 e 300 den fazla. Verilmez onun yerine 670 veya 760 bakabilirsiniz yada bekleyin nam olsun kar olmasın elbet düşecek 😅

• Dediğniz kartlara forumdan baktım ilk 30 sayfasına ve gtx 770'i 650 Tl'den satan bir kişi gödüm diğer muadilleri ise satılmış durumda forumda bu seviye kart stoğu sıkıntısı var paranız olsa bile alabileceğiniz 1 kart var o da 650 Tl aşırı pahalı lakin konudan bağımsız demek istedğim bir şey var @türkerrr adlı kullanıcyı her konuya fikir belirtiyor diye linç etmişler haha efsane güldüm yorumlara bence iki tarafta haklı Türker Bey bilmeyenler için kendi fikrini beyan ediyor lakin bu yorumlardan ötürü herkes sanki ölücüymüş gibi gözüküyor benim konuma da fikrini yazmış ve destekleyenler de var ben şahsen yorumuna saygı duyuyorum lakin herkes aynı şekilde karşılamayabilir durumu özellikle şu linkteki yoruma kahkaha attım :)))) https://forum.donanimhaber.com/asus-gtx760-directcu-ii-o-c-gddr5-2gb-256bit-uygun-fiyat--142823137

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar1903 -- 16 Mayıs 2020; 16:39:8 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.