Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Az Kullanılmış Uygun Fiyatlı HP 1115 Yazıcı 80TL Satın Al 28 Aralık 2018 18:25 1 1 Satılık Az Kullanılmış Uygun Fiyatlı HP 1115 Yazıcı 80TL 14/12/2016 tarihinde almış olduğum yazıcıyı,yeni yazıcı aldığım için satıyorum.Maksimum 200 sayfa çıkarmışımıdır sadece ödevler için kullandım.Kartuşları orijinal içinden çıkan kartuşlar 2 kere dolum yaptırdım sadece.Tam öğrenci işi bir cihaz ilkokul ortaokul ve lisedeki ihtiyacınızı karşılar.Üründe sadece zamana bağlı hafif toz lekeleri vardır cifle silinir tahminimce.Garantisi yok lakin faturası,kabloları ve kendi kutusu mevcuttur.Önce havale sonra kargo şeklinde çalışıyorum.Ürün 80 TL'dir ve pazarlık payı yoktur.Kargo alıcıya aittir.Takas ile ilgilenmiyorum.İlgilenenler özel mesaj yollayabilirler.Herkese iyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa, Osmangazi Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün NBA 2K13 ve NBA 2K14 Steam Global Key Koleksiyoncular İçin Satılık Powercolor HD7850 1 GB Gddr5 Ekran Kartı Dell S2417DG 23.8" 1ms 165Hz Monitör Satılık Az Kullanılmış Uygun Fiyatlı HP 1115 Yazıcı 80TL