Şimdi Ara

Satılık PS2 Slim Konsol + Kablosuz 2. Joystick + Hafıza Kartı + Orjinal Resident Evil 4 Oyunu Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Playstation Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün zafer666 nickli DH forum üyesine satılmıştır.

Referans ilanıdır. Ürün satılmıştır.

Eski ilanın bulunduğu link :http://forum.donanimhaber.com/m_44553371/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44553371

Forumda yakın zamanda yapılan güncellemelerden dolayı ürünü sattığımda zafer666 nickli arkadaşıma gönderdiğim referans isteği kendisine hatalı ulaştığı için hakkımda referans yazamamıştır.

Aynı ilanı referans isteği bulunma adına açıyorum.

Arkadaşlar bu açıklamaları yanlışlığa mahal vermemek adına yapıyorum.

Satılık PS2 Slim Konsol + Kablosuz 2. Joystick + Hafıza Kartı + Orjinal Resident Evil 4 Oyunu Hediye

Çipli Fiyat 175 TL'dir. ( Cihazda çip takılı değildir, isteğe göre takılır )

Çipsiz Fiyat 160 TL'dir.

Kargo gideri alıcıya aittir.

Havale - eft mukabilinde ürün adresinize kargolanacaktır.

Takas ve pazarlık içerikli mesajlar cevaplanmayacak, fiyatlar en son olur fiyatıdır.

Ürünü 16 Eylül 2010 tarihinde Teknosa mağazasından almıştım. 20 ay Sony Eurasia garantisi vardır. Faturası ile beraber göndereceğim.

Cihazda çip yoktur, kopya oyunları oynatmaz!!! Cihazın içi kesinlikle açılmamıştır.

İsteyen arkadaşıma cihaza çip taktırıp 175 TL den gönderebilirim. Tabi bu durumda cihaz garanti dışı kalacaktır. Garantisi bozulmasın ve benim gibi garantili PS2 oyun konsolu almak isteyen olur diye çip taktırmadım. Bu haliyle yani çipsiz ve garantili haliyle son fiyat 160 TL dir.

Samimiyetimle söylüyorum konsolu 15 dakika bile kullanmadım. Orijinal joystiğini resimlerde görüldüğü gibi poşetinden çıkarmadım. Kablosuz gamepadi kullandım. Resimlerde görünen tüm ürünler gönderilecektir. Üzerinde naylon jelatini duruyor, kılcal çizik dahi yoktur.

Ürünün yanında Tasco Games marka kablosuz joystick, hafıza kartı ve orijinal Resident Evil 4 oyununu göndereceğim. Bu ürünlerin piyasa değeri 85 TL dir, lütfen bunları gözardı etmeyiniz.

İnanın ilanı açtığım günden bu yana o kadar çok saçma teklif ve pazarlıklarla dolu mesajlar geldiki donup kalıyorum. Örneğin; PM atan arkadaş çip soruyor, isterseniz çip taktırıp size aynı fiyattan göndereyim diyorum, çipi sipariş verip kargosu işçiliği vs. bana maliyeti 45 TL. Ardından mesaj atıyor 170 e olmaz mı, bi başkası 150 ye olmaz mı, biriside yazmış 150 den taksit taksit ödesem olurmu, 100 TL bile teklif eden oldu... Takdiri size bırakıyorum insaflı alıcılar pm atsın, diğerleri cevaplanmayacak artık.

Konsol paketindedir ve kullanılmamaktadır.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 11 Şubat 2011; 23:14:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Forumda yaşanan problemler nedeniyle referans isteğinizi yanıtlayamamıştım. Kusura bakmayın.

İlginiz için tekrar teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.