Baştan belirteyim..ürünlerin yanlarındaki fiyatları referans olarak yazdım, hiçbir ürünü ayrı satmıyorum hepsi toptan verilecektir. İngiltere'den 1 ay önce alınmıştır (Fatura tarihi 28/11/2009). Toplamda 10-12 saat kadar açık kalmıştır (bazı ilanlarda sıfırdır sadece açıp denenmiştir yazıyor ya işte o hesap). Aşağıda listelenen ekstraları ile beraber satılacaktır. Tüm ürünlerin durumu parantez içerisinde belirtilmiştir.
+ PS3 250GB Pal Slim (Kutusunda tüm kutu içeriği ile beraber. Sıfırından farkı yok) --- 590TL + Dualshock 3 ekstra kol (Konsolun kutusundan çıkan değil, ekstradır..! Kutusunu 3 gün önce açtım, toplamda 2 saat kadar oynandı. Kutusunu atmadım istenirse verebilirim..) --- 65TL + Street Fighter 4 (Sıfır olarak alındı, toplamda 6-7 saat kadar oynanmıştır) --- 35TL + Sony Bluray uzaktan kumanda (Sıfır, kutusunda) --- 40TL + X-Men Origins: Wolverine bluray film (Sıfır, jelatininde - Türkçe altyazı yok) --- 25TL + Batman: The Dark Knight bluray film (Birkaç gün önce jelatinini açıp başından 10dk falan izledim. - Türkçe altyazı yok) --- 25TL -------------------------------------------------------------------------------------
...Son fiyat...: Kadıköy teslim veya kargo 780TL'dir. Takas yoktur.. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.