Şimdi Ara

Satılık PS3 500GB Super slim + GTA V + Red Dead Redemption

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz ihtiyaçtan biraz da sıkıldığım için elimdeki konsolu ve oyunları playstation plus üyeliğimle beraber satıyorum.

Alet Ekim 2013'te Bimeksten alınmıştır, temiz ve sorunsuzdur. Faturası Garantisi mevcuttur.

Yanında Orjinal Kutusunda GTAV, Red Dead Redemption, Uncharted 2, God Of War 3 oyunları kutulu olarak vereceğim, ayrıca PS store plus üyeliği mevcut, oradan gelen bir çok oyun var. Far Cry 3, Uncharted 3, Remember Me, Mafia II, Spec OPs The Line, MEtal Gear Rising gibi oyunlar yüklü vaziyette. PS+ üyeliği Ocak ayına kadar devam ediyor

Konsol mevzunu çok anlamadığım için herhangi bir kırma işlemi mevcut değildir.

İstediğim Fiyat 650 TL

Tercihim İstanbul içinde elden teslim etmek

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 10 Aralık 2013; 11:12:37 >

• Rica etsem resim koyabilir misiniz? Ayrıca sahibinden vs bir yere koyup taksitli satmanız mümkün müdür?
  • Malesef taksitli satamam, zaten satmamdaki en büyük neden şu an peşin paraya ihtiyacımın olması. Yoksa yardımcı olmayı çok isterdim. Alet zaten iki haftadır öyle yatıyor, açmadım dahi.

Resimleri şu şekilde; Kusura bakmayın elimdeki fotoğraf makinası biraz dandik oda ışığında pek verim alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 11 Kasım 2013; 1:31:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Temren

Malesef taksitli satamam, zaten satmamdaki en büyük neden şu an peşin paraya ihtiyacımın olması. Yoksa yardımcı olmayı çok isterdim. Alet zaten iki haftadır öyle yatıyor, açmadım dahi.

Sanalpazar,sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerde, ürün bedeli , alıcı onay verdikten sonra, satıcının hesabına tek seferde peşin olarak geçer.

Taksit kısmı alıcının kredi kartına sitenin sitemi üzerinden taksitlendirme yapılmasıyla oluyor.

Bilginize ;)
  • hocam GTA V i kaçtan verirsin ?
  • Kusura bakmayın ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum
  • Konu güncellendi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resident evil 4 KUTULU OYUN
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyat olarak son nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.