Şimdi Ara

-_- SATILIK -_- PS3 80 GB 450 TL oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Forum dışına satılmıştır..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Striker10 -- 28 Eylül 2009; 20:24:19 >

• bahsettiğiniz cihazın aynı sorunlu olarak 2 sixaxis kolla ve 11 adet orjinal oyunuyla birlikte (ki 8 adeti şu an sitede satılıktır) tam 500 tl ye aldım

siz 1 kolla bir oyun 520 diyorsunuz. :D millet 650 ye sıfır ps3 slim alıyor. sitedeki piyasayı bi kontrol etmenizi öneririm.

teklifde bulunacak olursam 300 tl hdmi çıkış olmadan satamazsınız o cihazı. büyük ihtimalle cihazı düşürdüğünüz için böyle oldu ve genelde hdmi dan görüntü alamama sorunu darbe ve düşmeden kaynaklanıyor.

ben projeksiyonlarımda kullanıyorum. component girişleri var. benim gibi tek tük çıkarsa satarsınız yoksa zor.
  • İlk önce şunu söyleyeyim. Ürün kesinlikle yere düşürülmedi. HDMI girişi kısa devre yaptı. Aletin üstünde sadece kılcal çizikler bulunmaktadır. Tahtakale de ürünü yaptırcaktım ancak arkadaşlarımın elinde yedek parça olmadığı için ve benimde uğraşacak vaktim olmadığı için yaptıramadım.Sorunun HDMI girişinin iç kısmındaki entegrenin değişimiyle hallolacağı söylendi. Ancak ben compononet girişiyle kullandım ve görüntü 1080p'de gayet tatmin ediciydi . İlanda verdiğim linkdeki videoda zaten HDMI ve Component farkının gerçekten az olduğunu görebilirsiniz

@magborat
    Lütfen ezbere konuşarak ve teori üreterek ilanı baltamazsan sevinirim. Ayrıca ürünü esnaf olduğun için o fiyata aldığın da aşikar.

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Striker10 -- 25 Eylül 2009; 3:03:39 >

• hdmi component konusunda yazdıklarına katılmakla beraber arızalı cihazı bu fiyata satmanın çok zor olduğunu belirteyim.. zaten sağlamının 2.eli fiyatı bu cihazın, kolay gelsin
  • ben anlamıyorum bu insanları.
    3 ay önce 40gb pal ps3 + 2 kol u 2 haftada 500tl ye zor sattım burda.
    bu fiyatlara gerçektn alıcı cıkıyormu acaba?
  • Amacım ilanı baltalamak değil. kaymaster arkadaşımızın dediğinize katılıyorum. Sadece PS3 için değerlendirmiyorum. Piyasa değeri 450 tl olan laptopları millet forumda 600 tl ye nasıl satabilirim hesabı yapıyor. :)
    Burdan anladığım şu, forumumuza takılan arkadaşlar ya esnaf yada maceraperest.
  • ben piyasa fiyatını söyledim sadece esnaf olmakla alakası yok. zaten kimsenin malını da zorla almıyoruz. o cihazın değeri 300 tl.

350 tl ye satarsan helal olsun diycem sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 320 tl verebilirim
  • utanmayın arkadaşlar bari 150 tl falan yapar deyin adamın cihazına bu forumda 200 tl lik ürünü 400 tl ye satmak isteyen ne kadar çoksada 400 tl lik cihazı 200 tl ye kapatmaya çalışan mezarcılarda bi o kadar çok eğri oturup doğru konuşalım .Herkese iyi forumlar
  • 350vereyim bende :D
  • ustam peşinde 490 çok fazla gelir makinaya ya
  • Arkadaşlar ürünün fiyatı 450 TL oldu.. Satılmazsa da Sağlık Olsun..
  • bence de sağlık olsun
    bu ,bu fiyata satılsın,saygı dyucam.Hatta saygı duruşuna geçicem 3-5 gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

bence de sağlık olsun
    bu ,bu fiyata satılsın,saygı dyucam.Hatta saygı duruşuna geçicem 3-5 gün

• ben herkesin ps3 e oyun ve konsolun pahalı oldugu için cok dikkatli baktıgını düşünüyorum..arıza sı olmasa bu fiyata coktan stılırdı.sıfırı 40 lık 630 a en ucuz ..bosuna ilanları kötülemeyin..ama arızası oldugu için bu fiyat zor.yaptır ugras bence daha ii fiyata satarsın..

bende 60 gb 1 senelik cok temiz pal 2 ds3 kol 2 orjinal oyun ve 3 psn tam sürüm oyunla beraber 600 tl ye aldım.

sadece arastırmak lazım iyice.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.