Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 satılık PS4 2TB Harddisk 2 adet DS4 6 kutulu 21 dijital 22 PS Plus oyun Satın Al 18 Ekim 2018 18:03 1 1 satılık PS4 2TB Harddisk 2 adet DS4 6 kutulu 21 dijital 22 PS Plus oyun 3 yıl önce Teknosadan aldım garantisi bitmiştirModel 1116A Güncel versiyon 5.552TB HARDDİSK Kendim taktım2 ADET DS4Öğretmenim oynamaya pek zamanım olmuyorum 3 yıldan beri sadece yaz aylarında oynadım Abartmamak koşuluyla pazarlık vardırKUTULU OYUNLARMortal kombat xUntil dawnThe last of usDishonored : definitive editionAlien isolation : nostromo editionDestinyDİJİTAL OYUNLAR (psn hesabında hepsini kendim aldım)Witcher 3BloodbornSaints row ıv: re-electedSaints row : gato ut of hellFıfa 18 Mad maxPes 15Uncharted collectionBastionİnfamous first lightİnfamous second sonValiant hearts : the great warTom reider : definitive editionThe swapperMetro 2033 redux Metro last light reduxBattlefield 4Trine 1-2-3KnackGod of war 3Shadow warrior PS PLUS OYUNLARI ZombiNba 2k16Little big planet 3JourneyTropico 5Styx : master of shadowsMarvel heroes omegaGone home: console editionThe war of mine : the little onesEverybody’s gone to the raptuteDay of the tentacle remasteredThe deadly tower of monsterTransformers: devastationLords of the fallenFuriBadlandRebel galaxyLet it dieHawkenTearawayNat a herolumoSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün satılık PS4 2TB Harddisk 2 adet DS4 6 kutulu 21 dijital 22 PS Plus oyun