Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık PS4 Pro(CUH-7016B)-2 DS4+Battlefield 1 Satın Al 18 Mayıs 2021 21:32 1 1 Satılık PS4 Pro(CUH-7016B)-2 DS4+Battlefield 1 Ps5 aldığım için Ps4 Pro konsolumu satıyorum. Nisan 2017 yılında aldım cihazı SYD bilgisayardan. Alırken Cuh-7016B modeli diye aldım o zamanlar. Cihaz 2017 ile 2020 arası çok az kullanıldı. Yüksek lisans için İzmir e gidince anca arada İstanbul a döndüğümde oynadım. 2020 den sonra da exclusive oyunları bitirdim geldiğimde. 2 kolda iyi durumdadır ama R2 tuşu sadece Gran Turismo oyununda gaza bazen tam basmıyor iki kolda da, yabancı forumlarda araştırdığımda bunun kronik sorun olduğunu gördüm. Fakat Gran Turismo hariç tüm oyunlarda sorunsuz şekilde çalışıyor ve kondisyon olarak iyi durumda zaten kollar, Gran Turismo da neden böyle yaptığını bende tam anlamadım (Gran Turismo hariç oynadığım tüm yarış oyunlarında da sorunsuz çalışıyor). Cihaz bir kere bile sorun çıkarmadı bende. Kutu içeriği tam olarak ve kutusu ile satacağım cihazı. Yanında Battlefield 1 cd li oyunu da vereceğim, 2 ds4 kol ile birlikte. İstanbul içi Maltepe Marmaray durağında elden teslim edebilirim. Kargo ile gönderim düşünmüyorum. Fiyat olarak 2700tl istiyorum. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsunSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Nintendo Switch Oyunlar Ratchet and Clank Rift Apart (PS5) Satılık PS4 Pro(CUH-7016B)-2 DS4+Battlefield 1 Iphone 7 Plus 32GB(7 Ay Apple Türkiye Garantili)