Merhaba,
Icerisinde 40+ oyunun bulundugu PSN hesabimi 4000 TL karsiliginda satmak istiyorum. Listedeki PS5 ve PS4 oyunlari disinda ayrica PS3 icin yayinlanmis tum god of war oyunlari da yer almaktadir.
Odeme sekli havale/EFT olarak yapilacaktir. Odemeyi muteakip hesapta bana ait tum kisisel veriler silinecek ve talep ettiginiz email tanimlanacak ve gecici sifresi ile tarafiniza iletilecektir. Sonrasinda sifreyi guncellemek size kalmis.
Hesabi satmamin amaci ise oyun icin yeterince guclu bir bilgisayar almis oldugum icin elimdeki PS5'i satmistim. Hesabi da uygun bir fiyata elden cikarmak istiyorum.
Not: Bu arada Kanada'da yasiyorum eger benim icin gece vaktine gelen bir saat diliminde mesaj atarsaniz gec donme durumum soz konusu olabilir. Simdiden bu durum icin kusura bakmayin.
Not2: Pazarlik veya takas dusunmuyorum. Lutfen birbirimizi kirmayalim.
Not3: Daha oncesinde DH hesabim vardi ama forumdaki bazi gereksiz durumlar yuzunden hesabimi kapattim. Bu hesabi da PSN hesabimi satmak icin actim. Sonrasinda tekrar kapatacagim.
Not4: Guven konusunda yani dolandirici olmadigim konsunda bir sey soyleyemem ama ispat icin talep ettiginiz bir sey varsa karsilamaya calisirim. Yalniz ayni sey benim icin de gecerli bir durum. Malum ortalik dolandirici kayniyor ve alis veris yapabilecek guvenilir insan bulmak her gecen gun daha da zorlasiyor.
Not5: Elden ring ve God of war oyunlarina ait SAVE dosyalarim var. Hesabi alan kisi isterse mail veya paylasim siteleri uzerinden paylasabilirim.
Oyun listesi asagidaki gibidir, Batman Return to Arkham ve Uncharted birden fazla oyun barindirir ama tek oyun olarak belirttim:
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.