psp gps aletımı artık kullanmadım ıcın satıyorum fıyatı 90 ytl ankara ıcı elden teslım sorunsuz calısıyor koruma kabı ve kutusu mevcuttur sıfır gıbı cızık dahı yok ustunde kendı kullandım mapthıs programınıda yanında verıyorum tum turkıye vede ankara ayrıntılı olarak war zaten harıta bulmak cok zor bısey degıl ısteyen olursa verırım soledım gıbı satmamın nedenı herhangı bı sorun oldugundan degıl kullanmadım ıcındır arabada kullanıyodum fakat navıgasyon aldım ıcın gerek kalmadı ole kosede duracagına satıp onun parasıyla ps3 oyunu almayı dusunuorum:D ılgılenenler msj atabılır
Dostum 2. eli bu fiyata zor satarsın bence, bende varda ben sıfırını 90'a almıştım..
saol dostum bende gıttı gıdıyordan baktım fıyatlara sıfır satan yerler 120 ıla 145 falan arası degısıyor ıkıncı ellerde hemen alı 85-90 falan tabı bıde kargo war ona gore fıyat belırledım bende.. benım amacım ps3 oyunu almak oldugu ıcın kullanmadıgım bıseyı oyunla degerlendırmek ıstedım:D ıyı fıyata almısın ayrıca ben 150 lıraya almıstım ama kullanmıorum ıste artık oyuzden satmayı dusunuorum.. fıyat ıcın teklıf verenlerde acıgım komık fıyatlar olmadıgı surece tabı
gps icin pm attim.
pm alındı
quote:
Orjinalden alıntı: kral-ytn
saol dostum bende gıttı gıdıyordan baktım fıyatlara sıfır satan yerler 120 ıla 145 falan arası degısıyor ıkıncı ellerde hemen alı 85-90 falan tabı bıde kargo war ona gore fıyat belırledım bende.. benım amacım ps3 oyunu almak oldugu ıcın kullanmadıgım bıseyı oyunla degerlendırmek ıstedım:D ıyı fıyata almısın ayrıca ben 150 lıraya almıstım ama kullanmıorum ıste artık oyuzden satmayı dusunuorum.. fıyat ıcın teklıf verenlerde acıgım komık fıyatlar olmadıgı surece tabı
Ohoo dostum eğer piyasa böyleyse cidden iyi fiyata almışım..
walla ıyı almısın
Bende Haziran gibi 85'e almıştım.
bende almayi dusunuyorum ama fiyat yuksek gibi geldi bana.
bu Tomtomlara mı benziyor?Yani aynı görevi mi görüyor?
evet
nasıl bu gps kullanışlımı normal 300-400 ytl lilk gps aletlerinden ne farkı var
nerden nereye oldunu yanı yol tarıfı sımdılık yapmıyor ama gelıcek dıolar uydudan ok seklınde yerını gostyerıo sen haraket ettıkce okda haraket edıo dıger gpslerden farkı sımdılık yol tarıfı yapmaması ama guncellenen fırmwırelarda belkı onuda yapar cunku menusunde settıngste mevcut bu olay
bayılıyorum gps e ya
quote:
Orjinalden alıntı: Sproob
bayılıyorum gps e ya
Bende aynen, çok rahat kullanımı.. PSP GPS.
2. el olan ürünün fiyatı biraz yüksek ama sahibi pahalıya almıştır,az kullanmıştır sıfır ayarındadır piyasanında serbest olduğunu düşünürsek diyecek bişey yok heleki ürünü ilan açıp bi insana işte ürünü pahalıya satıyosunuz falan diyemeyiz ama sıfırı şuan 100 tl bilginiz olsun tr nin her yerine kargoda dahil
www.elektrotuning.com
valla ben fıyatını gıttı gıdıyoa gore belırledım orada ıkıncı el 85-90 sıfırlar 125-140 arası ıdı ınanmayan bakabılır urun cok temız cızıksız sorunsuz calısıo dedım gıb kullanmadım ıcın satıoyrum amacım ps3 oyunu almak bunu satıp ben 150 mılyona almıstım ankaradan oyuzden tutupta 60-70 mılyona satmak mantıksız gelıo bana hıc satmam evde durur ben sadece bu sekılde degerlendırebılırım belkı dıe konu actım ılgılenenlere..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme