Şimdi Ara

Satılık PSP SLIM 2000 + 4GB Hafıza Kartı + Logitech Hard Case = 250 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slim 2000 model PSP'mi 4GB hafıza kartı, Logitech hard case'i ve 2 oyunuyla birlikte satıyorum. PSP kırdırılmıştır.

Evde yer kaplamaması için kutusunu saklamadım ve faturasını da bulamıyorum, PSP'yi orjinal adaptörü ve data USB kablosuyla veriyorum. Kadıköyde ürünü deneme ve elden teslim alma fırsatınız vardır. Ürünün hiç bir sorunu, defosu çiziği v.s'si bulunmamaktadır. Kutusu ve faturası olsa sıfır olarak satılabilecek durumdadır.

Takas düşünmüyorum. Mezarcıları uzak dursun. Laptop'a telefona takas yoktur. Fiyat sondur! 250 TL. Ürün orda alan alır, fiyatı beğenmeyen de uzak durur.

Satılık PSP SLIM 2000 + 4GB Hafıza Kartı + Logitech Hard Case = 250 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furquetta -- 23 Haziran 2009; 21:29:07 >

• Fiyat gayet uygun. Umarım en kısa zamanda satabilirsin...
  • Umarm dostum :)
  • İstersen konuyu 2. el bölümüne de aç derim. Silebilirler konuyu buradan yanlış yere açmışsın diye. Birde oraya daha fazla bakıyorlar
  • fiyat çok güzel iyi satışlar...
  • nasıl taşıycaz konuyu yeniden mi açmam gerekiyor 2.el bölümünde?
  • pm !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya psp bı sorun war mı? tuşlar fln ne biliyim ekrannnn,ses
    PSP SLIM 2000 + 4GB Hafıza Kartı + Logitech Hard Case = 250 TL hoş fiyat da insan dusunuyo
  • PSP'nin fotoğraflarını filan koyarsan daha iyi olur.
  • Modlardan birine mesaj at konuyu tasırlar.
    Ama resim eklemende fayda war bir de oyunların isimlerini yaz istersen. İyi satışlar uygun fiyat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.