Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık PULSAR XLITE V2 (mavi) Satın Al 5 Şubat 2023 20:31 1 1 Satılık PULSAR XLITE V2 (mavi) Amazon ingiltere'den 17.09.2022'de satın aldım. Griptapeleri ise amazon.de aldım. İki ürün de Türkiye'de yok. Türkiye distribütörü olan firma getirmedi v2 modelini. Aslında aşırı memnunum üründen ama şu an yedek olarak duruyor ve yedek olmak için fazla iyi bir mouse. Sağ ele harika oturan bir mouse. Teknik detaylarını yazmayacagım zaten almak isteyenler biliyordur. Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz. alacak arkadaşa fotoğraftaki msi mousepadi de hediye edeceğim ekran kartının içinden cıktı sadece 10 dakika kullandım. Herkese iyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Playstation 5 / Gow edition Gamepad/ Kırmızı Gamepad/Şarj standı ALINIK 500 LİRA STEAM BAKİYE ALINIK D2 RESSURECTED KEY SATILIK 3080Lİ KOMPLE SİSTEM