Şimdi Ara

SATILIK Q9650 li sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: teslanindayisi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırşehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK Q9650 li sistem
    İŞLEMCİ=Q9650 ANAKART=GİGABYTE EP45DS3R RAM=4GB KİNGSTON HYPERX PSU=HİGPOWER 650WATT(GERÇEK) KASA=COOLER MASTER HARDDİSK=1TB TOSHİBA VE 500 GB SAMSUNG HDJ TOPLAMDA 1.5 TB DİSK KAPASİTESİ cooler master özel işlemci soğutucusu VE BENQX2000W MONİTÖR...SONRA SAPPHİRE HİS 4890 EKRAN KARTIDA VAR..ARKADAŞLAR BUNLARIN HEPSİ SATILIKTIR..TEK SATIŞ YOKTUR.BELKİ MONİTÖR TEK SATILIR KASA KOMPLE VERİLECEKTİR.KARGO ALICIYA AİTTİR..HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM..505 539 06 64 FERHAT KAHRAMAN BİLGİSAYARCI DEĞİLİM MEMURUM..LAPTOPUM VAR ONDAN DOLAYI SATIYORUM..BOŞ BOŞ BEKLİYO Bİ KÖŞEDE
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.[album]

• Albümde Görüntüle

• Albümde Görüntüle

• Albümde Görüntüle

• Albümde Görüntüle

• Albümde Görüntüle

• [/album]
    Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• satılmıştı bu? zamlanmış filan :)
  • SATILıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wkend -- 28 Haziran 2015; 14:51:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 3 YIL önce de aşağıdaki mesajlaşmayı yapmışız teşekkür bile etmemişsiniz, 3 yıl sonra da ürüne talip oluyorum satıldı deyip fiyatı dğeiştirip tekrar ilan güncelleyip bilgi vermeyip yine bir özür bile dileme ihtiyacı duymuyorsunuz. Engelliyorum. Allah islah etsin. demeye kalmadan kendisi beni engellemiş, herhalde engelleyince ilanını göremiyorum filan sanıyor. Dikkatli olun. Saygısız birisi. koyu renk dışındaki bölümü özel mesaj ile kendisine yazmıştım engellediği için konusuna yazıyorum ilgilenenler görsün.

hiickimse Yarbay 3 yıl önce sabit disk de marka ayırt edilmez. bakacağın özellik 7200 devir olması ve minimum 32mb ama varsa 64mb ön bellekli bir disk almandır. örneğin Western Digital Caviar Green 1TB 64MB SATA 6 Gb/s Harddisk WD10EZRX modeli. tabi bu masaüstü makine seçeneği için. her iki diskide aynı anda kullanabilirsin.

wkend Yüzbaşı 3 yıl önce hocam kolay gelsin.elimde SAMSUNG HD501LJ 500 GB DAHİLİ SABIT DİSK var.yeterli alanım kalmadı.buna uygun 1 tb lık bi disk önerebilirmisiniz.illaki aynı markadanmı almak lazım yoksa farklı bi marka alsam bunları birleştirebilirmiyim.acilen bi cevap verirmisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK - 8700K Sistem
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.