9700pro yu bulmak o kadar kolay degil bildigim kadarıyla.fiyat var kendisi yok kartın.
<font color='red'><b>Baylar kart satılmıştır.</b></font id='red'> <b><font color='blue'>Fukara,topic kirletmekten başka bir işe yaramanı tavsiye ederim forumda[dry] </font id='blue'></b>
Fukara demiştir k<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>sizin gıbı ınsanlar olmasa forumda o kart 150 usd bıle alınır tmm mı adam ıhtıyaç dıyo belkı paraya sıkıştı alla alla yasak mı? kendını fazla akıllı zanedeyon ama sınekten daha kuçuk zekan var ... artık sızın gıbılerden skıldım.. şu an uranıum vıkıng gıbı bır donanım alan firma lar bıle 150 usd zor tmm piasa nasıl takıp edeyon ... sen 300 usd vermek istiyosan ver ama vermeyecegıne emınım .. ben 200 usd cumartesi tıko vere bılırdım ... sız oyun oynar gıbı form larda msj atıp atıp adamın canını sıkmayın tmm ben ıstedıgım fiatı verırım o ewet veya hayır der... araya gırmeyım .. agır konuşmak istemem ama zorunda kaldık.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
canım fukara git uraniumda satarlar sana 150$ a alıp 200$ e satarlar baba bulursan tabi :)
bence daha fazla uzatmayalım
uraniumda mx440 ın sdramli modelleri mevcut.onu kaktırmasınlar sana 9700pro diye.[evlol]