Şimdi Ara

(Satılık) Razer Basilisk V2 - Deathadder V3 - Glorious Model D - AK820 Pro - Redragon K552 Kumara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
15
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 (Satılık) Razer Basilisk V2 - Deathadder V3 - Glorious Model D - AK820 Pro - Redragon K552 Kumara

Razer Basilisk V2

Ürün Türkiye ürünü olup bir hafta bile kullanılmamıştır. Çok uzun süredir kutusunda durmaktadır. Kutusu, faturası, kutu içeriği eksiksiz olarak mevcuttur. Kablolu modeldir.

Fiyat: 1000 TL

Deathadder V3

Ürün iki hafta önce Trenyol Teknosa satıcısından alınmış olup sadece denemek için açtım. Elime büyük geldiği için kullanmayıp satışa çıkarmaya karar verdim. Kablolu olan modeldir, 8K modu vs. mevcuttur.

Fiyat: 1500 TL

Glorious Model D

Bir süredir kullandığım bir üründü. Kablosuza geçince kutusuna kaldırdım. İncehesap'tan alınma. Kutusu, kutu içeriği ve faturası mevcut ve sorunsuz. Siyahh, mat ve kablolu olan modeldir.

Fiyat: 600 TL

Ajazz AK820 Pro

Altı ay önce yurtdışından satın almıştım. Bluetooth, kablolu ve 2.4 ghz modu mevcut. Kutusu ve kutu içeriği mevcut. Gift switchlidir ve çok tok bir sese, hissiyata sahip.

Fiyat: 1800 TL

Redragon K552 Kumara Kablolu Mekanik Klavye

İnventus'tan satın alınmıştır. Birkaç ay kullandıktan sonra kutusuna kaldırdım. Sorunsuz problemsiz bir ürün. Red switchli ve Türkçe tuşlara sahip.

Fiyat: 600 TL

---

Havale sonrası ürünleri kargolayacağım, kargo alıcıya aittir. Referanslarım mevcut. Detaylı bilgi için PM atmanız yeterli.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Ceva Lojistik İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.