Şimdi Ara

[SATILDI] (SATILDI) Razer Viper v2 Pro (Yurtdışı) 1.400 TL - Tiger ICE skatez takılı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tunceli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 (SATILDI) Razer Viper v2 Pro (Yurtdışı) 1.400 TL - Tiger ICE skatez takılı

Ürün Téquila nickli arkadaşa satılmıştır, teşekkür ederim güle güle kullan.

Merhaba, ürünü 2 ay önce forum üzerinden satın aldım. Aldığım arkadaş yeni satın almıştı, ben de 2 aydır kullanıyorum. 10 gün kadar önce Tiger ICE skatezleri yapıştırdım. Kendi default skatezlerinden daha iyi olduğuna emin olabilirsiniz. Kutu ve faturası yoktur yurtdışı ürün olduğu için. Fiyatı uygun tutuyorum. Skatezler yurtdışından 250 TL gibi bir fiyata geldi. Bununla birlikte default dongle Type-C girişli değildir, micro USB ile alıcıyı kablo ile yakınlaştırıyor. Ayrıca kendi Type-C kablosu vardır ve default kablosudur. Yani anlayacağınız 2 tane kablo var, biri Micro USB diğeri Type-C. Fotoğraflar ürünün kendisine aittir. Bir problemi yoktur. Lütfen fiyat konusunda pazarlık için benimle iletişime geçmeyin, indirim düşünmüyorum. Razer Viper v2 Pro mouse Fiyat 1.400 TL.

[SATILDI] (SATILDI)  Razer Viper v2 Pro (Yurtdışı) 1.400 TL - Tiger ICE skatez takılı

[SATILDI] (SATILDI)  Razer Viper v2 Pro (Yurtdışı) 1.400 TL - Tiger ICE skatez takılı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tunceli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• takip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Takip

• Kutusundan microUSB kablosu çıkmıyor, sadece type-c kablo var. Sizin satın aldığınız kişi extra'dan o kablo ile vermiş size. Zaten wireless bir mouse olduğu için micro-usb kablosunu bağlamaya gerek yok alıcıya. Alıcıya bağlanan type-c kablosu.

• FIREWALL kullanıcısına yanıt
    Kutusunda micro USB kablo çıkmiyor ztn, kutusunda çıkan kablo type-c kablosu bu orjinal kablo var. Ben satın alırken satıcı arkadaş sanırım dongle kaybetmiş. Bunun dışında her şey var ve orjinal. Küçük alıcıyı PC USB portları uzerinden kayıpsız şekilde kullanabiliyorsunuz. Yurtdışından dongle aldım ama micro USB girişli, bu yüzden ben de micro USB kablo aldım ve PC USB portundan masanın üstüne uzayabiliyor wireless aparatı bu şekilde. Burada type-c önemi daha çok şarj içindir, o kabloda orjinal ztn ve sattığım ürünün içeriğinde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 13 Nisan 2023; 23:5:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.