Merhabalar. Aralık 2024 sonunda Almanya'dan getirerek kullanmaya başladığım, global (CE logolu), siyah renk, 8/256 GB, full orijinal kutulu ve içerikli (kutusu da fason değildir) Redmi Note 13 Pro 5G modeli telefon satılıktır. Kutu, şarj aleti, şarj kablosu, kitapçıkları, SIM iğnesi, 1 adet kullanılmamış olmak üzere toplamda 3 kılıf ve üzerinde takılı olana ek olarak 2 tane de sıfır cam ekran koruyucu ile birlikte gönderilecektir. Cihaz, ilk günden bu yana 360 derece 3M koruma (arka kapak ve yan çerçeveler tamamen kaplı), ekran koruyucu ve kılıf ile kullanılmıştır, bu sebeple kozmetik olarak en ufak kusur dahi yoktur, yalnızca ihtimamlı davranmak adına kozmetiği 9.9/10 yazılmıştır.
1 Ocak'ta kullanılmaya başlanmıştır ve Ağustos 2025 ayı sonuna kadar kayıt yaptırmadan kullanılabilecektir. İstenirse ben kayıt yaptırarak gönderim yaparım. Herhangi bir donanımsal müdahale (direnç değişimi) yapılmadan yalnızca SIM-1 yuvasına IMEI yazılabilmektedir ve bu durumda SIM-2 yuvasının IMEI'i ise olduğu gibi kalmaktadır (yani null olmamaktadır). Yahut istenirse donanımsal müdahale ile her 2 SIM yuvasına da IMEI yazılabilmektedir. Bu noktada kararı alıcıya bırakıyorum, hangisini istiyorsa o şekilde IMEI kaydı yaptırıp göndereceğim. Fakat, şayet aktif olarak çift SIM kullanmıyorsanız, benim tavsiyem cihaza donanımsal müdahale yapılmadan tek SIM'e IMEI kaydı yaptırılması olacaktır.
HyperOS 2.0 gelmiştir, istenirse Android 15 resmi custom ROM yükleyip de gönderebilirim. Custom ROM'larla, cihaz HyperOS'tan daha hızlı ve tepkili çalışıyor. Samsung marka 200 megapiksel kamera sensörü ile ile oldukça güzel fotoğraflar çekilebilmektedir. Samsung S23 Ultra'da da çok benzer bir sensör bulunmaktadır.
Ankara içi elden teslim mümkündür, Ankara dışına ise ödeme sonrası gönderi yapılacaktır. İstenen rakam pazarlıksız olarak 10.000 TL'dir. Lütfen bana, Redmi Note 13 Pro 4G modelinin ya da global olmayan China Redmi Note 13 Pro 5G modelinin fiyatlarını baz alarak "ama şurada şu fiyat" demeyin. İlgili cihazların eksiklerini, sorunlarını, fake rom'ların güvenilirlik sorunlarını iyi araştırın.
İyi forumlar.
NOT: Fotoğraflar en kısa zamanda eklenecektir.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.