Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 4 aylık pixel 8 pro Satın Al 6 Ağustos 2024 08:08 1 1 4 aylık pixel 8 pro Fiziksel sim hattını 4 Ay kullandım kayıtsız kullanım süresi doldu. Simdi 2 aylık geçici kayıt uzatma yaptırdım. 2 ay daha açık. E-sim hattını hiç kullanmadım. Turkcell e-sim ile aktivasyonu yapamadım. Cihazın ön alt tarafında çerçevede küçük bir iz var. Görülmesi zor. Onun dışında sıfır ayarındadır.Cihazın detaylı fotoğraflarına aşağıdaki ilan linkinden bakabilirsiniz.Foruma özel fiyatı: 22.000 TLwww.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-4-aylik-temiz-pixel-8-pro-1189077016/detaySistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adıyaman Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 4 aylık pixel 8 pro Sat/Tak Dell Precision 5520 i7 7820HQ, 32 GB RAM, 1 TB SSD, 4k dokunmatik Quadro M1200 4Yıl garanti. Moto Z Siyah Satılık 15 Günlük Moto X Pure Edt. 64 GB Siyah - Kayıtlı (fiyat düştü 1725 TL)