Şimdi Ara

Sat/Tak Dell Precision 5520 i7 7820HQ, 32 GB RAM, 1 TB SSD, 4k dokunmatik Quadro M1200 4Yıl garanti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Forumdan RapstarX arkadaştan aldığım bir cihazdır. Cihazı alıp ilk kurulumunu ben yaptım. Cihaz halen sıfır sayılır. 4-5 defa açıp kapatmışımdır. Donanım özelliklerini ve garanti süresini vs, Dell sitesinden kendiniz de teyid edebilirsiniz. Cihaz Amerikandan gelmiştir. Kutusu yoktur. Orijinal şarj aleti ve ethernet aparatı vardır.

7th Generation Intel Core i7-7820HQ
    32GB (2x16GB) 2400MHz DDR4
    NVIDIA Quadro M1200 4GB GDDR5
    1TB M.2 NVMe PCIe SSD class 40
    15.6 4K Dokunmatik Ekran
    Windows 10 Pro

Masaüstü bilgisayarımın yerine geçirmek istiyordum ama kıyamadım. Masaüstü bilgisayarımı şimdilik değiştirmeyeceğimden, kafama yatacak 12"-14" büyüklüğündeki hafif ve iyi bir cihazla takas etmeyi düşünebilirim. Fakat takas edilmek istenen cihazın fiyatı da benim cihazımla benzer derecede uygun olmalıdır. Biraz araştırma ile cihazın yurtdışı fiyatının bile $3000 üstünde olduğunu görebilirsiniz.
    Adıyamanda yaşıyorum, öncelikli tercihim elden teslim etmektir.

Fiyat: 9900 TL
    Not: Fotoğraflar RapstarX arkadaşımıza aittir, cihaz zaten hiç kullanılmadığından, zaten fotoğraflar da aynıdır.

Sat/Tak Dell Precision 5520 i7 7820HQ, 32 GB RAM, 1 TB SSD, 4k dokunmatik Quadro M1200 4Yıl garanti.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commagene -- 17 Nisan 2019; 14:52:1 >

• Tasarımla uğraşanlar, grafikerler, 3dsmax, catia, solidworks kullanıcıları kacirmayin bu makinayı. Aradığınız tam olarak böyle birsey. Hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. @aydinozsoy
  • Öncelikle hayırlı satışlar.

Cihazın bir üst versiyonu olan 5530 serisini kullanıyorum.
    Denildiği gibi cihaz performansını hakkıyla veriyor. Düşünenlere tavsiye ederim.

Selamlar
  • Merhaba.Ürün halen satılık mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngallagher

Merhaba.Ürün halen satılık mı?
    Evet. Halen satılık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.