Şimdi Ara

Satılık Renault Laguna 2010 model 1,5 dCi executive+cam tavan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2010 model 1,5 dCi dizel manuel vites Executive + cam tavan, Uzay gri renkli
    99500 km.de sigara içilmemiş.
    Arka tampon değişti, bagaj kapağı alt kısımda, sağ arka kapı ve sağ arka çamurlukta lokal boya var
    Şu anda sağ arka kapıda çökük var (bunu yaptırıp da satabiliriz veya bu şekilde satışa çıkarıp alana yaptırıp verebiliriz) (Tüm bu hasarların fotoğrafları elimde var, isteyene gösterebilirim)
    Rutin triger kayışı değişimi 75000 km bakımında Ankara Renault Mais serviste yapıldı, servis bakımlı. Tüm bakımların kayıtları ve faturaları var.
    Laguna Executive modelin bazı önemli özellikleri:
    - Virajlarda dönen bi-xenon farlar, far yıkama
    - Eller serbest kart sistemi (anahtarsız giriş ve çalıştırma) (Aracımın yedek kartı var)
    - Deri koltuklar
    - Ön koltuklar elektrikli ayarlanabilir ve üç kademeli ısıtmalı
    - Far ve yağmur sensörü
    - Entegre Tom Tom navigasyon
    - Otomatik elektrikli el freni (araç stop edildiğinde otomatik olarak devreye girip hareket edince otomatik olarak devre dışı kalmakta)
    - Arka yan ve arka cam perdeleri
    - Araç stop edildiğinde otomatik katlanan elektrikli yan aynalar
    - Çift bölge otomatik dijital klima
    - ESP, ABS gibi güvenlik ekipmanlarının tümü
    Normal Executive modellerde cam tavan yoktur. Benimkinde ekstra olarak cam tavan bulunmaktadır.
    Ankara'da ikamet etmekteyim. Düşünenler özelden mesaj atarlarsa irtibata geçebiliriz.
    Saygılarımla.

• Fiyatı göremedim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracin fiyatini ve resimlerini koyarsaniz daha guzel olur.
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Selam arkadaşlar. Araç için düşündüğüm fiyat net 48000 TL. Ayrıca sağ arka kapıdaki çökük kısmı bilerek yaptırmadım alacak kişi görsün diye. Buranın yaptırması da bana ait, şaşmazda iyi ustam var, bunu kaskoya bildirmeden cebimden yaptıracağım. Fotoğraflarını çekecek zamanım henüz olmadı, dün(18.3.15) muayeneye girdi, alacak olan kişi 2 yıl muayene yaptırmadan kullanacak. Aracı daha internetten de satışa koymadım. Fotoğrafları çekince koyarım 2-3 gün içinde.
    Aracımla ilgili bilgileri biraz daha detaylandırayım. Arabanın 2. sahibiyim.5 yıl önce 2010 nisan ayında satın aldığımda 17000 km.deydi. O zamandan beri bende severek ve zevkle kullanıyorum. Laguna fiyatına göre inanılmaz donanımlı ve konforlu bir araç ayrıca segmentine göre de işletim maliyetleri çok düşük(bakım-yakıt vs. ). Yaptığım yolun belki yarısından fazlasını uzun yolda yaptım. Alırken sağ arka kapının arkası ile bunun devamı olan arka çamurlukta toplam yaklaşık 20-30 cm.lik çökük mevcuttu, bunu bilerek aldım ve aldığım kişi kaskodan burayı tamir ettirdi. Lokal boyalı alanlar bunlar. Birkaç ay önce arkadan çarpma neticesinde arka tampon kaskodan ankara renault mais serviste değişti, bu arada bagaj kapağının alt kısmına da lokal boya yapıldı. Yakın zamanda eşim sokak arasında köşeyi dönerken biraz içeriden almış ve köşede duran minibüsün tamponu sağ arka kapıyı göçürmüş. Şu anki arka kapıdaki çökük kısmın öyküsü de bu. Ben de satış söz konusu olduğundan bilerek yaptırmadım, alacak olan kişi görsün öyle yaptırayım diye. Tüm hasarların fotoğrafları elimde var, isteyen olursa gösterebilirim.

Aracımdan inanılmaz memnunum. Laguna 3 foruma da yazdım aslında arabama kıyamıyorum ancak annemin rahatsızlığı nedeni ile ağır özürlü raporu çıktı, bu fırsatı değerlendirip ötv muaf araç almak için satıyorum. aracı satın alırken aslında 7 yıl kullanmak üzere uzun dönem planım vardı
    Araç tandoğanda.
    Saygılarımla

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-doktordan-cam-tavanli-laguna-3-executive-ankara-206036021/detay

Aracın ilanı ve fotoğrafları yukarıdaki kısayoldadır. İlgilenen arkadaşların dikkatine!!!
  • 35Bin tl hazır da var kardeşim istersen :D

Şaka bir yana çok beğendiğim bir araç. İnşallah hayırlısıyla satarsınız kardeşim
  • T.A1907 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. Gerçekten inanılmaz bir araç. Diğer markaların araçlarına yeni koyduğu veya koymak için dünyanın parasını istediği birçok özelliğin olduğu bir aracı kullandım 5 yıl. Laguna yeni kasa getirseler alırım ama yok.
    Hayırlısı olsun teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Fiyatı 45350 TL'ye düşürdüm. Sahibinden'de güncelledim. Orada çıkınca tekrar kısayolu atarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.