Şimdi Ara

Satılık Rocket League Item & Key(6adet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Key = 4.40 TL
    toplu alımda = 4 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenceRaziel -- 21 Nisan 2018; 14:34:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam neden pahalı satıyorsun :D bu fiyatlara iş çıkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellmr59

Hocam neden pahalı satıyorsun :D bu fiyatlara iş çıkmaz

Pahali satmiyorumki? Key fiyatlarina gore koyuyorum. Crate dusurerek endo parasi toplamaya kalksaniz en az 1 ayinizi alir ve elinizde kalan cratelerde deger kaybetmis olur yine alamazsiniz.

• SilenceRaziel kullanıcısına yanıt
    1 keye eski cratelerden 2 veya 3 araba alınabiliyor şu an. Endoyu da 1 keye alabiliyorsunuz. 1 keye 2 araba yerine 20-24 crate alıp 8 crate veya 10 crate verip eski arabalardan alınabiliyor zaten. Bilmeyen arkadaşları kandırmayalım lütfen.

5 overdrive crate ile mor ya da mavi endo alınabiliyor. 3 gün içinde 6 tane oc düştü. Daha önce oc düşürmediyseniz daha hızlı düşüyor. Söylediğiniz gibi bir durum yok

• quote:

1 keye eski cratelerden 2 veya 3 araba alınabiliyor şu an. Endoyu da 1 keye alabiliyorsunuz. 1 keye 2 araba yerine 20-24 crate alıp 8 crate veya 10 crate verip eski arabalardan alınabiliyor zaten. Bilmeyen arkadaşları kandırmayalım lütfen.

Öncelikle insanları kandırıyorsunuz demek hoş değil. Endo' yu 1 keye bulun link atın fiyatı kıracağım. 2.5 keyden aşağıya endo yok hiç bir trade sitesinde hele birde painted olarak imkansız.20-24 crateinizi alacak birini bulmakta imkansız gibi bir şey ben 2 aydır arıyordum cc1-cc2-cc3 cratelerimi vermek için anca geçen hafta bulabildim. Overdrive crate 5 temmuzda çıkmasına rağmen trade sitelerindeki fiyatı 0.35 key civarı. 1 key 1.99 dolar zaten.

Hadi od crate in değerini koruduğunu düşünelim. 2.5 key / 0.35 = aşağı yukarı 7 crate ediyor.

Şu an satışta 1.5 keye endo alınıyor. 1key+ küçük ekleme. Alış olarak 1 key ilan açarak çok rahat alınıyor. Kendim almasam inanacağım size. 1 keye geçen hafta 20 karışık sandık aldım. Oc crateler 0,60 olarak geçiyor. Oradaki almaya çalışanlar ucuz alıyor. Satış oluşturarak satıp alış olarak kendim oluşturuyorum ve rahat da buluyorum. Dün 5oc yi 3 keye takasladım. Bilen kişi zaten buradan almaz da işte yeni başlayan arkadaşları bilinçlendirmek için cevap veriyorum. Daha fazla tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum ve almak isteyen arkadaşlara rocket league trade sitesine alış ilanı oluşturarak almalarını öneriyorum.

• quote:

Şu an satışta 1.5 keye endo alınıyor. 1key+ küçük ekleme. Alış olarak 1 key ilan açarak çok rahat alınıyor. Kendim almasam inanacağım size. 1 keye geçen hafta 20 karışık sandık aldım. Oc crateler 0,60 olarak geçiyor. Oradaki almaya çalışanlar ucuz alıyor. Satış oluşturarak satıp alış olarak kendim oluşturuyorum ve rahat da buluyorum. Dün 5oc yi 3 keye takasladım. Bilen kişi zaten buradan almaz da işte yeni başlayan arkadaşları bilinçlendirmek için cevap veriyorum. Daha fazla tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum ve almak isteyen arkadaşlara rocket league trade sitesine alış ilanı oluşturarak almalarını öneriyorum.

Hangi siteyi kullaniyorsunuz? Ben bir tek rltracker.pro yu kullaniyorum. Tesekkurler.

https://rocket-league.com/trading bu site çok daha uygun ve daha yaygın. Belirli saatlerde çok hızlı alış veriş yapılıyor sitenin hata verdiği olabiliyor yoğunluktan dolayı. Düzenli takip edebilecek zamanınız olursa aşırı uygun fiyata eşyalar alabiliyorsunuz. Acil keye ihtiyacı olan insanlar çok daha uygun fiyatlara eşyalarını satabiliyor. Alış-satış ilanı oluşturan belirli kişiler var onlardan alışveriş yapmak yerine öbür kişilerin ilanlarını değerlendirirseniz daha çok fayda sağlarsınız. Örneğin alıştakiler 6keylik eşya için 2 key vermeyi teklif ediyor. Bunu görünce keye ihtiyacı olduğu için 3 keye satış koyuyor alsınlar bari diye, bunun gibi ilanları değerlendirebilirsiniz. Crimson centioyu 6 keye alma ilanı veriyorlardı 7 keye ilan koyup 7 keye aldım. Satış ilanlarında aynı item 10-11 key. Bunları değerlendirebilirsiniz.

• Hypernova boost aldım ilgili arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.