Şimdi Ara

SATILIK ROCKRIDER 8.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK ROCKRIDER 8.1
    Markayı bilenler bilir, üzerindeki parçalar zaten ne demek istediğimi daha iyi özetliyor. Bisikleti çok çok az kullandım.Sıfır gibi diyebilirim. Zaten videoda herşey net bir şekilde görülüyor.Videoyu da sırf temizliğini , sıfır gibi olduğunu göstermek için çektim. Mezarcılar, ölücüler, konuyu baltalayıcı tipler mesaj atıp durmasın.Shimao altus ile sram x7 aynı sınıftadır, aynı kalitedir diyen mezarcılar mümkünse konuya bile girmesin. Önemle rica olunur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun,İlkadım Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fren ve vites kolları ve arka attırıcı da Deore olsaymış, set açısından üst bir model olacakmış ama Decathlon'un yaptığı bir çakallık bu. Fren ve vites kollarını Sram, ayna kollar Deore ve arka attırıcı da Sram'ın en alt modellerinden olan X7 koyuyor. Bu da bisikletten istenilen performansı sağlamıyor. Zaten başka marka bisikletlerde böyle bir şey yok. Ya tüm malzemeler Shimano oluyor ya da Sram...

Fiyat eklemeyi unutmuşsunuz. Ayrıca yorumum size ve bisiklete yönelik değil, Decathlon'un ürün ve satış politikasına yönelik...
  • Fiyat altta yazıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakın arkadaşımda aynı modelden var. Çok güzel bisiklet. Kendim de birçok defa sürdüm, tavsiye ederim. Hayırlı satışlar.
  • 1200 tl'ye forum dışına satıldı.700 TL ancak eder diyen ölücülere selam olsun.

• 1599 TL'ye satin alip, 1550 TL'ye millete 2,5 yillik bisikletini itelemeye calisan sen degil miydin ?

Ikinci el kavramini anlamadigini dusunuyorum. Keza o zaman da ayni fikirdeydim.

1599 TL'ye alip 1200 TL'ye senin mantikla epey zararina satmissin. Adami ara bence parasini iade et. Sonra dert falan olur sana ucuza sattim diye...

Engellemistim seni. Bosuna kaldirmisim simdi geri engelliyorum.

La havle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 15 Mart 2017; 19:9:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğin kadar blokla.Herkes görsün senin nasıl ölücü biri olduğunu. 10 yıldan beri forumdayım. O yüzden donanımın ölücüleri nasıl olur, nasıl ün yapmış çok iyi bilirim. Seni bundan sonra, donanımhaber forum ölücüsü nasıl olur sorusuna, muhattab veya cevap olarak gösterebilirim.Belliki forumda satıcısın.İmzandan belli.Bence senden bir şey almasınlar veya satmasınlar.Kendileri için çok daha faydalı olacaktır. Zaten shimano alivio ile sram x7 aynı kalitedir diyen birine çokda bir şey demeye gerek yok.Herkes bilsin seni.Ona göre alışveriş yapsın. Az adam olun, insanların konularına gidip, şu kadar eder, bu kadar etmez deyip baltalamayın.Zaten o mesajını direk sildirttim. 2.5 yıllık dediğin bisiklete toplasan 1 hafta bile binmemişimdir. 2. el kavramını bilirim ama bu kavramı ölü fiyata çeviren düzenbazları çok daha iyi bilirim. 700 tl ancak eder, dediğin bisikleti, 1200 tl'ye sattım. O yüzden dertli olan biri varsa o da sensin, ben değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SATILIK ROCKRIDER 8.1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.