Şimdi Ara

Satılık romanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde ki romanlar fotoğrafta var. Fiyat konuusnda eğer alacağınız romanları seçip yollarsanız piyasada ne kadarsa daha uygun bir fiyat vermeye çalışırım ona göre. tek tek fiyat vermedim o yüzden
     Satılık romanlar Satılık romanlar Satılık romanlar Satılık romanlar Satılık romanlar Satılık romanlar Satılık romanlar Satılık romanlar Satılık romanlar Satılık romanlar Satılık romanlar Satılık romanlar

• Anubis kapıları dahil değil satışa yanlışlıkla eklemişim onu da fotoğraf çekerken . Almak isteyen biri olunca fark ettim . Onun dışında ki kitaplar satışa açık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk fotoğraftaki kitapların yayınevleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bazı kişiler iyi, bazı kişiler de kötü olduğunu söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

İlk fotoğraftaki kitapların yayınevleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bazı kişiler iyi, bazı kişiler de kötü olduğunu söylüyor.

Okumadım bir fikrim yok ama çok kaliteli olacağını sanmıyorum klasik okumak isteyene uygun fiyatlı bir çözüm o daha çok

• dombilibili D kullanıcısına yanıt
    Yani kitaplar 2. el ama hiç okunmadı öyle mi ? Mesela Martin Eden'i ne kadara satıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Yani kitaplar 2. el ama hiç okunmadı öyle mi ? Mesela Martin Eden'i ne kadara satıyorsunuz ?

Yok hiç okunmadı kitaplar sıfır ayarında denebilir o yüzden fiyat için pm atıyorum

• Klasik setlerinden kenta yayınlarına ait olan set, Satranç, Karanlık Dünyada Bilimin Mum Işığı, Kürk Mantolu Madonna, Şu Çılgın Türkler, Vadideki Zambak ve Yaban hümiyettine satılmıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingilizce roman alınık
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.