Şimdi Ara

SATILDI RTX 3060 GAİNWARDT GHOST (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
14
Favori
12.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Galax beyaz 3060 ti karti aldim, testler vs yapildi cok memnun kaldim Kendisine tesekkur ediyorum. Kargolama da guzeldi. Ozenle paketlemisti, guvenerek alisveris yapabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Revoir kullanıcısına yanıt

Arkadaşım bir konuya açıklık getirelim. Mining yapılan kartların garanti dışı kalma durumu var ANCAK pasta değişimi yapmak için açılırsa. Uzun süre mining yapanlar, kartların bakımını yaptıklarından, garanti dışı kalıyor. Onun dışında dediğiniz gibi, garanti dışı kalma durumu yok.

• TechVET kullanıcısına yanıt

Hocam dediğiniz gibi zaten bu ister mining yapan ister normal bakım yapan içinde geçerli kartın içi açılmadığı yani fiziksel olarak müdehale de bulunulmadığı sürece garanti dışı kalması imkansız gibi bir durum mining içinde tespit etmesi imkansız. Genelde gddr6x bellekli kartlar ısındığı için mining yapan arkadaşlar içini açıyor ve pad değişimi yapıyor bu sayede garanti dışı kalıyor yani 3070 ti 3080 3080 ti 3090 gibi modellerde bu durum çok yaşanıyor fakat 3060 3060 ti gibi modeller için bu gereksiz bir durum çünki zaten kart ısınmıyor tdp değerleri düşük bellekleri gdd6 bu sebeple yüksek ısılara ulaşmıyor.

• İlk defa ikinci el bir ürün alıyorum. Her ne kadar korka korsa yaklaşsam da arkadaş tüm güvensizlikleri ortadan kaldırdı. Benim gibi düşünen arkadaşlar varsa onlar için yazıyorum. Sürekli iletişim halindeydik, gerek kargolanması, ürün testleri konusunda muazzam ilgiliydi. İlgisinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.