Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SATILDI RTX 3060 GAİNWARDT GHOST
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam amazon japonya ürünü fatura her zaman lazım illa garanti için değil sonuçta ileride ne olacağı belli olmaz kaçak bir cihaz olmadığını vergisi ödenerek alındığını göstermek içinde gerekli.
Hocam Allah aşkına mining yapılmamış kart mı kaldı piyasada ? alacak kişi zaten sorar cevaplarız 20 kartlık mining rig sahibiyim hepsi 3060 ve 3060 ti sürekli alım ve satım yapıyorum şu güne kadar ister buraya ister diğer platformlarda 50 ye yakın kart satmışımdır daha sorun yaşayan olmadı kimisi oyunda kullanıyor kimisi kurgu işlerinde kimisi de mining için aldı . Kanıtlanması imkansız olan bir şeyi yazsam ne olur yazmasam ne olur ? mining kartı yıpratan bir olay değildir doğru yapıldığı taktirde ama malum insanımız sömürür gibi kullandığı için her şeyi mining kartı öldürür gibi bir algı var.
hepsini kullandım. hepside çok serin çalışan kartlar .
tek fanlı msi 3060ti zaten çoğu çift fanlıdan iyi soğutuyor
-
Evet hocam msı hiç tek fan gibi değil alırken ümidim yoktu fakat bir çok 2 fanlı modelden daha serin çalışıyor pad macun kalitesi iyi sanırım msı farkı öne çıkarmış tek fanlı olmasına rağmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrebey41 -- 16 Eylül 2022; 17:48:14 > -
Slm gtx 1650 ekran kartım var yükselticem,takas düşünürsen üzerine para vererek takas yapabiliriz. 11 Aylık garantisi faturası ve kutusu var.sadece oyunda kullanildi overclock vs yapılmadı tertemiz
Selam hocam maalesef takas düşünmüyorum sadece nakit olarak satılık .
-
Mining yapılmış kartlar GARANTİ DIŞI kaliyor diye biliyorum.
Zira ekran kartı üreticileri o şekilde bir açıklamada yapmıştı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mining yapılmış bir ekran kartı garanti dışı kalmaz eğer garantisi mevcut ise aynı şekilde garantisi devam eder. Kart ile mining yapılıp yapılmadığı tespit edilememekte bu sebeple asla garanti dışı kalması söz konusu değildir . Şuanda piyasada satılan kartların yüzde 95 i kimisi 1 ay kimisi 1 yıl fark etmez mining görmüş cihazlar diyebiliriz bir çok kişi ise aldığı kartla mining yapıldığının farkında bile değil ve bu şekilde sorunsuz kullanmaktalar. Kendim ve çevremdeki tanıdığım kişiler mining yapılmış bir cihazın garanti dışı bırakıldığına şahit olmadı bu güne kadar. Karta fiziksel bir müdehalede bulunmadığınız sürece garanti dışı kalamaz. Üreticiler artan maliyetleri sebebi ile garanti dışı kalıyor gibi söylüyorlar fakat bu tamamen bir yalandır hatta bizzat asus ve msı model rx580 kartlar ile tecrübe edilmiştir 1.5 yıl mining yapılmış kartları ısınıyor diye firmaya gönderdim garanti kapsamında bakımları yapıldı ve sorunsuz olarak tarafıma teslim edildi ( kartları sattığım arkadaş lar hala sorunsuz kullanmaktalar 6 ay civarı oldu ara sıra muhabbet ediyoruz kendileri ile )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revoir -- 5 Kasım 2022; 13:21:4 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
takip
-
takip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _baron_ -- 10 Kasım 2022; 13:43:52 > -
Fiyat takip
-
Mining yapilmadi yazdigin galax kartini almak istiyorum, dm yazar misiniz bana uygunsa yarin alabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Japonya'dan mı alındı öyleyse garanti yok fatura bir işe yaramaz.
|
Belirtin diye yazdım miningde kullanılan kart kötüdür diye birşey yazmadım :) hayırlı satışlar
|
Kartla miningde yapılmış yoksa o kadar ekran kartıni niye elinizde tutasiniz ilanda bunlarida belirtin
|
Hocam Allah aşkına mining yapılmamış kart mı kaldı piyasada ? alacak kişi zaten sorar cevaplarız 20 kartlık mining rig sahibiyim hepsi 3060 ve 3060 ti sürekli alım ve satım yapıyorum şu güne kadar ister buraya ister diğer platformlarda 50 ye yakın kart satmışımdır daha sorun yaşayan olmadı kimisi oyunda kullanıyor kimisi kurgu işlerinde kimisi de mining için aldı . Kanıtlanması imkansız olan bir şeyi yazsam ne olur yazmasam ne olur ? mining kartı yıpratan bir olay değildir doğru yapıldığı taktirde ama malum insanımız sömürür gibi kullandığı için her şeyi mining kartı öldürür gibi bir algı var. |
Benzer içerikler
- delamore parfüm
- bozuk telefonu nereye satabilirim
- fc 24 güncel kadro
- fc25 indirim kodu
- duman pena
- ps4 pro ne zaman çıktı
- 16k televizyon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X