Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK RUNTASTIC ORBIT AKILLI SAAT Satın Al 14 Aralık 2016 20:22 1 1 SATILIK RUNTASTIC ORBIT AKILLI SAAT Kutu içeriği eksiksizdir.Hiçbir sorunu yoktur.Yaklaşık 1 ay kadar kullandım, ürünün kayışında kullanılmaya yönelik bir yıpranma yoktur.Nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum takas teklifinde bulunmayınız. ANDROID,IOS VE WINDOWSPHONE'larla uyumludur.Runtastic firması uygulamalarıyla da çalışmaktadır.Runtastic programında koşarken saatinizin ekranında kat ettiğiniz mesafeyi ve süre kalori gibi bilgileri görebilirsiniz.Runtasticme uygulamasına girip alarm ayarlarsanız sabah saatiniz titreyerek sizi uyandırır.Yaptığınız aktiviteleri telefonunuzdan da ayrıntılı olarak görebilirsiniz.Kendinize haftalık hedefler koyabilirsiniz.100 metreye kadar su geçirmez ve 7-8 gün pil ömrü vardır.Ürünün fiyatı yurtdışında 119 euro'dur ve kargo ödeyeceğinizi unutmayın. Runtastic Orbit Kutu İçeriği 2 Kayış (Siyah ve Runtastic Mavisi) Kemer klipsi USB Şarj cihazı Kullanım Kılavuzu ve ürün bilgisi Özellikleri: Bluetooth smart teknoloji Ambient oled ekran Saat Alarm Adım sayma Yakılan kalori ölçme Aktif dakika ölçme Mesafe ölçme Uyku düzeni analizi Mutluluk takibi 100 metre su geçirmezlik USB Şarj İnceleme linki: http://www.teknolo.com/runtastic-orbit-incelemesi/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün RUNTASTIC ORBIT (Akıllı Bileklik)