Şimdi Ara

[SATILDI] Satıldı Ryzen 5800x (Hediyeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Niğde İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] Satıldı Ryzen 5800x (Hediyeli)

5700x3d işlemci aldığım için açığa çıkan 5800x işlemcimi satıyorum. İşlemci kutuludur, kutu ve içeriği bulunmaktadır. Yalnız faturası yok, yanlış hatırlamıyorsam şubat ya da mart 2022 de almıştım (endeks), faturasız seri numarası ile işlem yapılıyorsa 2025 şubat/mart ayına kadar garantili olmalı. Alış veriş detayları ve diğer sorularınız için özelden görüşebiliriz. Herkese iyi forumlar ve alış verişler.

Ek olarak yanında hiç kullanmadığım xigmatek freezing point g4718 4gr thermal macunu hediye olarak vereceğim.

Not: İşlemci Noctua Nhd-15 soğutucu ile kullanılmıştır. Sistemim sessizlik odaklı olduğu için işlemciye oc yapmadığım gibi 4500 (-28 co) 4400 (-30 co) mhz de kullandım, yani yorulmuş bir işlemci değildir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Niğde Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] SATILDI (Ryzen 7 5800x3d)
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.