Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Satıldı Ryzen 5800x (Hediyeli) Satın Al 13 Kasım 2024 18:38 1 1 [SATILDI] Satıldı Ryzen 5800x (Hediyeli) 5700x3d işlemci aldığım için açığa çıkan 5800x işlemcimi satıyorum. İşlemci kutuludur, kutu ve içeriği bulunmaktadır. Yalnız faturası yok, yanlış hatırlamıyorsam şubat ya da mart 2022 de almıştım (endeks), faturasız seri numarası ile işlem yapılıyorsa 2025 şubat/mart ayına kadar garantili olmalı. Alış veriş detayları ve diğer sorularınız için özelden görüşebiliriz. Herkese iyi forumlar ve alış verişler.Ek olarak yanında hiç kullanmadığım xigmatek freezing point g4718 4gr thermal macunu hediye olarak vereceğim.Not: İşlemci Noctua Nhd-15 soğutucu ile kullanılmıştır. Sistemim sessizlik odaklı olduğu için işlemciye oc yapmadığım gibi 4500 (-28 co) 4400 (-30 co) mhz de kullandım, yani yorulmuş bir işlemci değildir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Niğde Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Logitech Saitek X52 Hotas Joystick [SATILDI] Satıldı Ryzen 5800x (Hediyeli) [SATILDI] Satıldı Msi Gaming X Rtx 3060 12 gb Ekran Kartı Satılldı Asus Strix GTX 970 Ekran Kartı