Şimdi Ara

Satılık S9 Ultra - 16 GB Ram - 1 TB Depolama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık S9 Ultra - 16 GB Ram - 1 TB Depolama

Selamlar. Kutulu, Samsung faturalı, garantili, eksiksiz, 24.11.2025 yılına kadar garantili tabletimi masaüstü bilgisayarı yükselteceğim için satıyorum. Tableti forumdan bir arkadaştan 20 günlük iken almıştım, kendisi Apple ekosistemine geçiş yaptığı için satıyordu. Tablet yalnızca bir kere iş sebebiyle kafede çalışmak üzere evden çıkarılmış, onun dışında üç günde bir, birkaç saatliğine kullanılmıştır. Kalemi kullanılmamıştır, sıfırı ile hiçbir farkı yoktur. Kılıf alınıp kılıfa yerleştirildikten sonra kullanmaya başlandı.

Fiyat: 28 bin lira.

Tercihen Ankara içi test ederek, deneyerek elden teslim, şehir dışı almak isteyen olursa kargoyu ben karşılarım.

Tablet fiyatına ek olarak 500 lira eklenmek suretiyle tabletin yanına şık, mıknatıslı, güzel koruma ve kullanma imkânı sağlayan Dux Ducis marka 1100 liralık bir kılıf verebilirim.

Satılık S9 Ultra - 16 GB Ram - 1 TB Depolama

Fotoğraf temsili.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 28000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Kasım 2025 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takip
  • Takip
  • Son fiyat elden alınma için, pm lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.