Şimdi Ara

SATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDAN
    Merhabalar. Ürün fazlalığından dolayı kullanılmayan saat, gözlük ve cüzdan satılıktır. İlgilenenler pm atsın lütfen. Pazarlık az da olsa vardır. Takas sadece Seiko Saatlerle vardır. Detaylı foto watsapp üzerinden atılacaktır isteyene.

1- Rayban Wayfarer, RB2140 902 5418 3N, Hand Made in Italy

En fazla 10 kere taktığım, sonrasında Rayban Aviator kullanmaya başladığım için satılıktır. Ürün orjinal Raybandır. En ufak deformasyon, çizik yoktur. Şişli Optik çıkışlı, Luxottica ürünüdür. Garantisi bitmiştir. Evrakları ve orjinal silme bezi kullanılmamıştır.( 200 TL )

2- Swatch chronograph 24 Hours

Ürünü ben de bi arkadaşımdan almıştım, ancak yine saat fazlalığından dolayı birkaç kere takıp kaldırdım kutuma. Aylardır da orda duruyor öyle. Saatte sıkıntı yoktur. Kadranında kılcal çizik mevcuttur ancak ufak bir restorasyonla sıfır gibi olur. Gerisi Swiss Made Swatch zaten, anlatmama pek gerek yok diye düşünüyorum. ( 150 TL )SATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDAN

3- Camel Trophy Adventure Watch, Koleksiyon Ürünüdür

Orjinal ve ender bir üründür. İlk çıktığında 450 İsviçre Frangı gibi bir paraya satılmıştır. Kordonunun bile bulunması çok çok zordur. Görünce hak vereceksiniz. Araştırılıp alınmasını tavsiye ederim. Bunda da kullanıma bağlı kılcal çizik bulmak mümkündür.
    Tamamen uzun süre takılmadığı için satılıktır. Başka bir nedeni yoktur. ( 300 TL )

4-Citizen Automatic Japan Made

Bu saati de Swatch gibi bir arkadaşımdan almıştım. Ancak bunun da kaderi o saat gibi kutuda durmak olmuştur. İlk aldığım 1 ayı saymazsak 5 kere ya taktım ya takmadım. Unisex bir saattir bence. Zaman tutmasında ve takviminde sıkıntı yoktur. Gönderilmeden önce son bir kez denenip gönderilecektir. Kordon orjinal değildir, deri kordon takılmıştır benden önceki sahibi tarafından. Almadan rengine dikkat etmenizi rica ediyorum. ( 150 TL )

5- Matraş Deri Kadın Cüzdan

Cüzdan eşim tarafından severek kullanılmıştır. Ancak sıkıldığı için yeni bir tane alınmıştır. Orjinaldir. Deri olması sebebiyle biraz bollaşmıştır. Gerçek deri kullananlar bilecektir derinin sıcaklıkla yumuşadığını. Bozuk para ve kapağındaki çıtçıtlarda sıkıntı yoktur. Normal kullanıma bağlı deformasyon vardır o kadar. (45 TL )SATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDANSATILIK SAAT - GÖZLÜK - CÜZDAN
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 0 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Günceldir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.