Şimdi Ara

SATILIK SAMSUNG 46D8000 FATURALI GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ürün tertemiz sorunsuz bir cihaz 2 tane olduğunu için satmaktayım. Sebebi 140 ve üstü bir cihaz almak istememdir. Resimlerini çekmiyorum isteyen varsa çeker gönderirim. Ürünü evimde görüp bakabilirisiniz. Ürünün faturası ve garantisi devam etmektedir. 18-19 ay kadar garantisi vardır. İstediğim fiyat pazarlıksız 2000 TL.

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/archive/UE46D8000YSXTK

Bundan önceki televizyonumu forumdan sattım (exurtcies) Kendisi evime kadar gelip test edip teslim almıştır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ignatius -- 16 Ocak 2014; 1:36:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güzel fiyat güzel tv hatta bu fiyata daha iyisinin alınabileceğini sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

güzel fiyat güzel tv hatta bu fiyata daha iyisinin alınabileceğini sanmıyorum

Teşekkürler gerçekten çok iyi bir televizyon

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ignatius kullanıcısına yanıt
    hocam arkadaş benim anladığım kadarı ile sana kinayeyle fiyatının yüksek olduğunu ima etmiş ve bencede yüksek fiyatınız tabi ki takdir sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@s@r -- 18 Ocak 2014; 10:29:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.