Şimdi Ara

Satılık Samsung 850 EVO 250 gb 260 TL -- SIFIR YURTDIŞI --

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Satılıktır.

İstanbul Bostancı'dan elden teslim veya önce havale sonra kargo şeklinde teslim edilir. Başka teslim şekli yoktur!

Sıfır, açılmamış kutusunda, yurtdışı üründür.

Zorunlu edit: Gelen mesajların ardından belirtme zorunluluğu duydum: 120 gb modeli bugün Türkiye'de 210 TL'ye satılırken, 250 GB'lık bu ürüne 200 TL teklif eden mezarcılar hiç bana yazmakla uğraşmasın, asla o fiyata vermeyeceğim.

Sen benden ucuza alıp, üzerine kar koyup başkasına satacağına, ben direk nihai tüketiciye veririm. Komisyoncuyla işim olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgulbay -- 24 Ocak 2016; 12:01:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 200tl son vereceğimdir. uygunsa pm ödeme hemen
  • sonerakgun kullanıcısına yanıt
    o paraya 120 gb modelini alabilirsiniz. Ben 250 gb'ı o fiyata satmam maalesef.
  • demişsin ölücüler aramsın mesaj atmasın

50 tl fazla verir 2 yıl türkiyede garantili alırım.

fiyat uygun olacakki insanlar sizden veya başkasından ürünü alacak

ama bazı arkadaşlar sanki piyasayı bilmiyormuş türkiye sıfır garantili fiyatına parça satıyor

o zamanda ilanda bekler 3-5 ay
  • 50 tl fazla vermek demek, %20 daha fazla vermek demektir. Siz istiyorsunuz diye, ürünü tr fiyatından %35 ucuza satamam

Türkiye'de 120 gb ı 200-210 tl ye satılırken, 250 gb sıfır ürünü o fiyata verecek değilim.

Sanki garantisiz cep telefonu satıyormuşum gibi de konuşmayın, rahat 70-80 tane ssd sattım, 8 tane kendim kullandım, daha bir Allah'ın kulunun ssd bozuldu diye garantiye verdiğini hatırlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssd tarafımdan alınmıştır .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.